Aniston

Efterårsweekend i Hamborg

Efterårsweekend i Hamborg

I foregående weekend havde min kære mand inviteret mig på tur til Hamborg. Det er absolut ingen hemmelighed, at jeg er svært begejstret for byen og gerne benytter enhver chance for en lille get-away derned.

Med kun to timers kørsel til Hamborg er det ekstra nærliggende, at det lige præcist er den by, der er blevet en af vores yndlings storbyer. 

Byen har en atmosfære, der minder mig ret meget om Berlin, men med knapt så meget puls - det er helt perfekt for mig.

Vi har tidligere holdt ferie i byen med vores børn, og der er rig mulighed for at planlægge aktiviteter for både store og små. Når vi er afsted uden børn, bliver tiden mest brugt til lange gåture i byen og i havneområdet og så til shopping. 

Denne weekend var ingen undtagelse. Da vi havde tjekket ind på vores hotel fredag aften, bød programmet på besøg på Better Burger Company - et lille spisested der, som navnet antyder, laver burgere.

Det er imidlertid ikke "any other burger", de serverer - faktisk går de op i både råvarer og fremstilling, og derfor bager de selv deres brød (det kan man faktisk se, når man lige lurer ind af et af de små vinduer), og så laver de deres bøffer på økologisk oksekød.

Hvordan de steger bøfferne, er mig stadig en gåde, selvom jeg har forsøgt at lure det flere gange. Faktum er, at deres bøffer er saftige og helt perfekt tilberedte og toppet med alskens friske grøntsager, som man selv vælger. Hele herligheden, serveret med lækre grove fritter og en øko sodavand, får du får blot 10 euro - det er godt nok svært ikke at være fan. 

Nu kunne det lyde som om jeg fik løn for at reklamere for stedet (I wish) - i virkeligheden er jeg bare ret stor fan af stedet. 

ANNONCE
Efterårsweekend i Hamborg

Lørdagen bød på masser af shopping, og her er der også butikker, vi besøger nærmest hver gang, vi er i Hamborg. 

Zara er en af de butikker, jeg elsker at handle i - det er især vores datter, der nyder godt af mine besøg i Zara. Jeg synes, de har noget lækkert (og budgetvenligt) tøj til især ungerne.

Vores søn er ikke fan af deres tøj, men vores datter er glad for især deres kjoler og lidt finurlige univers, så jeg var naturligvist ret flittig med at opgradere hendes efterårsgarderobe. 

Er jeg den eneste, der oplever at ungerne tilsyneladende vokser voldsomt hen over sommeren, så det betyder ny garderobe hver gang efteråret gør sit indtog?

ANNONCE
Efterårsweekend i Hamborg

Søndag formiddag, inden vi atter satte kursen mod egen matrikel, spiste vi morgenmad ude i byen og gik en tur ved vandet.

Søndage i Hamborg er noget helt særligt i min verden - byen er stille, og man kan mærke at byen, der til daglig har masser af puls er helt rolig og perfekt til gåture og hygge. 

ANNONCE
Efterårsweekend i Hamborg
Tips til weekend i Hamborg:

Her boede vi:
Denne gang boede vi på Scandic, der har en central placering i byen. Vores favorit hotel i Hamborg er dog Park Hyatt, men vi kan også anbefale Sofitel, Side Design Hotel og Hotel Marriott.

Her spiste vi:
Better Burger Company, Vapiano, MASH, Estancia.

Her shoppede vi:
Europa passage (fint lille center) Talia, Zara, Saturn, Mac store, LEGO store, Apple store.

Det skal du desuden opleve i Hamborg:
Hafencity kan varmt anbefales til en gåtur, sejltur i Speicherstadt, og så skal man bare prøve at sidde ved en café centralt i byen og nyde alt det fine. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce