Aniston

10 pct rabat på vintergarderoben

10 pct rabat på vintergarderoben

Jeg har brokket mig over det før, og jeg brokker mig gerne over det igen! Hold nu op, sådan et barn kan bare vokse ud af alt på ganske få måneder!

Det kan godt være, jeg selv er dyr i drift. Men sådan en dreng, som kan spise, fra han står op og til, han går i seng, han er omend endnu dyrere.

Denne sæson betyder det ikke bare nye bukser og bluser. Det betyder også en fuld udskiftning i sokkeskuffen, ny vinterjakke, nyt termotøj, nye overgangssko, nye vinterstøvler, ny hue, nye vanter og fingerhandsker og og og ...

Nå men, nu spottede jeg lige, at der er rare 10 pct. rabat at hente på Stylepit lige nu, og jeg har fået lagt nogle uundværligheder i kurven.

Hvis du også har et barn eller måske endda er så uheldig at have flere, som har tendens til at vokse ud af hele garderoben på en gang, så er her koden til lidt rabat på alle de nye vinterklude. Rabatkoden gælder naturligvis også dametøj og herretøj og alt det andet.


Se mere på Stylepit.dk
 Rabatkode til Stylepit:

Få 10 pct. rabat med koden: 
ADOCTDKGC3

Det med småt:
Rabatkoden kan ikke kombineres med andre koder. Må ikke ombyttes til kontanter. Visse mærker og produkter er ekskluderet fra tilbuddet. Minimumordre værdi 599 DKK. Gælder i perioden 2016-10-11 t.o.m 2016-10-31.


På billedet: Sweatshirt fra Mini Rodini, strikhue fra Molo, undertrøjer fra Name it, vinterjakke fra Reima, termobukser og termojakke fra Wheat.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce