Aniston

Smugkig på foråret: Mallow

Det er efterhånden et halvt år siden, jeg brugte et par dage i selskab med alle de spændende forårs- og sommerkollektioner i børnemodeland.

Nu kommer de kollektioner snart ud i butikkerne, og jeg kan godt love, at det er okay at glæde sig!

Der er nemlig, som så ofte før, rigtigt mange utroligt fine og fede kollektioner i vente fra de mange dygtige danske børnetøjsproducenter, som vi faktisk godt kan tillade os at være stolte af her i lille Danmark. For vi kan åbenbart noget i Danmark, som man (også) godt kan lide i udlandet, hvilket betyder, at dansk børnemode er en stor ting i mange andre lande.

Et af de mærker, som, trods en meget beskeden alder, allerede har fået sparket dørene ind i andre lande, er danske Mallow. Et drengetøjsmærke, der er skabt til drenge med energi og krudt i numsen, og som ikke er bange for at gøre deres hænder (eller skateboards) beskidte.

Det er noget af det, der gør Mallow lidt særligt, og det er det, der gør, at de mellemstore og store drenge elsker det.

Mallows forårs- og sommerkollektion 2017 har jeg kun set fysisk en enkelt gang i sensommeren sidste år. Men for hver gang jeg har kigget på billederne af tøjet fra modeugen, er jeg lige blevet en tand mere vild med kollektionen.

Det er muligvis Mallows fedeste kollektion til dato. Flere af printene dykker nemlig lige ned i de trends, som også hersker i både bolig- og voksenmoden. Men med det twist, som gør Mallow lige dele funky og legesygt og dermed stadig børnevenligt.

Jeg er samtidig vild med, at flere af delene fra kollektionen er super enkle. Men de har alle det twist, som gør, at store drenge vil elske at iføre sig dem.

Tjek bl.a. de fede rockstar lyn og de lækre palmeblade ud. Jeg ved godt, hvad Lillemanden skal være iført til sommer!

Mens vi venter på den nye kollektion fra Mallow, kan den gamle shoppes med gode rabatter her.

ANNONCE
Smugkig på foråret: Mallow
Del

Seneste nyt

Annonce