Aniston

Fire pæne familiekalendre til 2017

Fire pæne familiekalendre til 2017


Det er vist alment kendt, at det at være en moderne børnefamilie er lidt af et logistisk puslespil.

Vi oplever det dagligt, hvor vi lige skal koordinere i køkkenet om morgenen, eller vi må sende en SMS i løbet af dagen, fordi noget skal aftales eller informeres om.

Den slags var der ikke meget af, inden vi blev forældre. Der tog vi hverdage, som den kom, og hvis jeg ikke lige nåede aftensmaden, så kunne jeg jo lige ringe ti minutter inden, for så klarede vi den - og havde i øvrigt masser af energi til at være sammen lidt senere ...

Jo mere logistik, des mere planlægning. Og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi ikke havde brug for at skrive ALT ned for, at vi bare er i nærheden af at huske alt det, som vi skal!

Der er dog en bestemt ting, som altid er opdateret i vores hjem. Den hænger i gangen, hvor vi går forbi adskillige gange hver dag alle sammen, og det er vores familiekalender.

Vores hverdag ville nok være kaos uden, så den er guld værd - også selvom den kun har kostet i omegnen af 100 kr.

Men den kan indeholde fødselsdage, legeaftaler, arbejdstider, møder, events, madplan, huskelister, gymnastikdage, biblioteksafleveringsfrister og meget meget mere.

Heldigvis er den rummelig, for der skal stå ganske meget på sådan en familiekalender i løbet af en uge. 

Jeg går dog også altid efter en, der er pæn, fordi vi altså skal kigge på den hver dag, mange gange om dagen og sådan cirka et helt år ud i fremtiden.

Savner du inspiration til at få (bare nogenlunde) styr på jeres familieliv? Så har jeg samlet en lille håndfuld kalendre, som er utroligt pæne og gode til travl familiebrug.
 


1) House Doctor Evighedskalender
En kalender til brug i familien skal helst være lidt rummelig og holde styr på hele familien på én gang.

Kalenderen fra House Doctor har 53 sider uden ugenumre og datoer, så man selv kan bestemme, hvilke uger der skal stå hvor.

Det er fx smart, hvis man er på ferie i et par uger og derfor ikke behøver at bruge den kalender. Så har man sparet de to uger og har til to uger mere i den anden ende.

2) Design Letters ugekalender
Design Letters Weekly Planner er indrettet på samme måde som den fra House Doctor. Og den giver det perfekte overblik over hverdage og weekend med mulighed for at notere en hel masse for hver dag og uge.

Er ugen gået, kan man nemt bare rive den side af, og man er klar til en ny uge.

Vi har brugt Design Letters kalenderen i 2016, og den hænger bare på et søm i en stor klemme.

3) Nomess Week Planner
Nomess har også luret, at en ugekalender er vejen frem.

Kalenderen hjælper til at holde styr på hele familiens mange planer og er, ligesom de øvrige, uden uger eller datoer.

Nomess kalenderen kommer med 55 ark til 55 uger - eller et ekstra ark, hvis man nu skriver forkert i ny og næ og ikke vil skæmme den pæne kalender ved at strege over.

4) Kartotek Weekly Planner
Kartoteks papirværk er utroligt pænt og stilrent.

Således også deres ugekalender, som hjælper til at få det gyldne overblik over familiens mange planer uge for uge.

Jeg tror, at det bliver denne, som skal bo hjemme hos os og holde styr på vores hverdagskaos efter årsskiftet. Så har vi også lidt lækkert at se på i hele 2017.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce