Aniston

Fugtgivende dråber til natten

Fugtgivende dråber til natten


Lige pt kan nætterne godt være med til at trække fugt ud af huden, fordi radiatoren buldrer, og huden generelt har brug for mere fugt, end de fleste natcremer kan klare i denne kolde tid.

Selvom jeg er generøs med både dag- og natcreme, oplever jeg i hvert tilfælde, at min hud nemt bliver helt tør og blussende ovenpå syv - otte timers dejlig nattesøvn.

En fugtgivende maske kan være vejen frem (det skrev jeg bl.a. om her). Men hvis man gerne vil bruge sin sædvanlige creme, som man er glad for, eller hvis man, som jeg gør lige nu, bruger en særlig creme både morgen og aften, fordi huden har særlige behov, så kan det være vejen frem at supplere med fugt under natcremen.

Jeg er lige nu ved at teste LACTOClear Probiotic Skincare System, som skal påføres morgen og aften for, at cremen og dens aktive ingrediens virker optimalt mod urenheder. Det vil sige, at jeg har været nødt til at lægge mine fugtgivende masker, som jeg ellers ynder at sove med et par gange om ugen, på hylden for en stund. 

Alternativet har jeg dog fundet hos Darphin, som har lanceret nogle lindrende aromaterapi-dråber, der bruges som fugtboost til natten.

Man bruger rundt regnet fem dråber, som masseres ind i ansigt og på hals, og dernæst bruger man sin almindelige fugtighedscreme til natten.

De aromatiske Chamomile Aromatic Care dråber går så ind og lindrer, beskytter og fugter huden, mens man sover.

Darphin Chamomile Aromatic Care er særligt udviklet til sart hud, der har brug for at blive beroliget, så den ikke har så meget tendens til rødme.

Mest af alt giver den dog et kærkomment fugtboost i en tid, hvor ansigtet godt kan have tendens til at stramme, når man vågner op.

Derudover dufter de fugtgivende dråber i Darphin Chamomile Aromatic Care dejligt beroligende, hvilket kan være et helt lille rart godnatritual i sig selv.

At man så også vågner op uden nogen spor af stramhed i hele masken, er et kæmpe plus - specielt, når man ikke længere er 21 ...


Darphin Chamomile Aromatic Care forhandles hos bl.a. hudplejeklinikker.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce