Aniston

Fem bebudere, der minder om, at det snart er forår

Fem bebudere, der minder om, at det snart er forår


Det er så typisk! Lige når de mange lækre nye forårsvarer begynder at komme i butikkerne, så kommer februar sammen med, og det betyder, at temperaturerne falder, og det begynder at sne!

Nu var jeg ellers lige begyndt at glæde mig. Jeg kunne se forårssolen i horisonten og dermed lysere dage, lunere temperaturer og et farvel til vinterstøvlerne og de tunge vinterfrakker.

Jeg vælger dog at se positivt på det og at tænke, at for hver dag, der går med snevejr, er vi et skridt tættere på foråret.

Af samme årsag kan man jo lige så godt begynde at glæde sig og forberede sig. Og bare for at skrue lidt ekstra op for forårsstemningen, har jeg samlet en bunke skønne forårsbebudere, som jeg glæder mig til at tage i brug, når foråret melder sin ankomst. Det skal nok komme - det gør det jo heldigvis altid!
 


Nuori Lip Treat
Den lille lipbalm fra danske Nuori er lige til at spise med det enkle og utroligt pæne design.

Jeg har netop taget den lille smukke sag i brug for bare at få lidt pænhed og forårspastel ind i mit liv, og jeg kan godt garantere, at Nuori Lip Treat ikke kun er pæn på ydersiden. Indholdet er også virkeligt skønt!

Læberne bliver effektivt fugtet, og både smag og duft er dejlig!

Nuori Lip Treat forhandles bl.a. hos Naturskon.dk

CND Creative Play
Og apropos de forårsbebudere, man jo godt kan lukke ind i sit liv, selvom det sner, så begynder de nye neglelakkollektioner jo også at komme på hylderne.

Heriblandt en bunke lækre pasteller, der oser langt væk af forår!

Heldigvis kan neglene være ligeglade med, om det er koldt, mørkt og sjappet udenfor. De kan jo sagtens eksempelvis være sart lyserøde, som hos CND Creative Play, der kommer med en lille række rigtigt fine neglefarver dette forår.

CND Creative Play i farven Candycade forhandles bl.a. på CND's egen webshop.

Skuldertaske fra Decadent
Der er intet, der skriger forår mere, end at man pakker alt det sorte og grå væk og trækker i det farver, der i virkeligheden er alt for sarte til at være praktiske.

Et eksempel på det er den helt sarte pudderrosa taske fra Decadent. Og det er netop, hvad en sartrosa taske er: Dekadent. 

Samtidigt er formen jo super fin og enkel, hvilket gør, at den ikke "larmer" for meget i landskabet. Det er ofte den slags mere klassiske tasker, der overlever mere end en sæson på skuldrene og dermed er en bedre investering.

Pssst ... Tasken fra Decadent findes også i en skøn cognacbrun, en lækker army og, naturligvis, i sort.

Skuldertasken fra Decedent forhandles bl.a. på Boozt.com.

Puf fra Normann Copenhagen
Jeg ved da godt, at en lyserød puf i velour er super upraktisk (specielt med barn), og at jeg sikkert bliver ret hurtigt træt af den, når den først står i stuen.

Men jeg har længe gået og kigget langt efter bl.a. puffen fra Normann Copenhagen, som sammen med en buket matchende tulipaner ville bringe foråret ind i hjemmet på et splitsekund.

Jeg synes, den er SÅ skøn!

Circus Puf fra Normann Copenhagen forhandles bl.a. på Interiorshop.dk.

Stribet skjorte med flæser fra Gestuz
Når jeg kigger ind i mit skab, føler jeg næsten allerede, at jeg har taget hul på foråret. Jeg har nemlig i adskillige år ikke kunnet gå forbi en stribet skjorte uden også at købe den!

Og heldigvis er stribede skjorter i allerhøjeste kurs dette forår, hvilket ikke kunne være bedre!

Skulle jeg dog investere i endnu en, så skulle den have flæser og være i en fin støvet nuance som denne fra Gestuz. 

Skjorten fra Gestuz forhandles bl.a. på Boozt.com.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce