Aniston

10 forårsfavoritter fra Danefæ til de store drenge

10 forårsfavoritter fra Danefæ til de store drenge


Det er efterhånden fast tradition, at jeg viser en lang række nye kollektioner fra diverse børnetøjsmærker frem fra modeugen, når de nyheder, som jeg ser et halvt år, inden de rammer butikkerne, så småt begynder at lande.

Den tradition plejer danske Danfæ naturligvis at være en del af. 

Men fordi de ikke deltog i modeugen for et halvt år siden, har jeg faktisk selv først set den sprit nye forårs- og sommerkollektion nu her, hvor nyhederne er landet i deres egen shop.

Så jeg har været mindst lige så nysgerrig på, hvad den nye kollektion ville indeholde som alle andre Danefæ-fans derude.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mit barn altid har været klædt i Danefæ.

Lige siden han var helt spæd og fik sin første body med striber og Erik Viking på den tykke babymave (som desværre aldrig har været så tyk endda), har han valset rundt i de farverige og bløde designs, som jo faktisk ikke er til at hverken slide eller vaske ihjel.

Han har altid været vild med designet, og jeg har altid elsket kvaliteterne, så derfor køber vi stadig Danefæ - også selvom han jo faktisk efterhånden er ret stor og derfor måske i mindre grad går efter de mere farverige sager fra kollektionerne.

Apropos så hører jeg ganske ofte, at mange forbinder Danefæ (og resten af Danefæ-universet, der bl.a. også rummer DYR og Bifrost) med tøj til de helt små.

Men jeg synes faktisk også, at de rammer de lidt større børn rigtigt godt. Det er blot nogle lidt andre designs. Og kvaliteten er altså stadig fuldstændigt skudsikker og alle pengene værd - også selvom der står str. 8 år i nakken på blusen.

Faktisk har jeg netop fundet hele 10 ting (man skal vel begrænse sig ...), som jeg drømmer om at klikke hjem her til forårs- og sommersæsonen, og som jeg ved vil falde i rigtigt god jord hos både mig og ham den lille store dreng.


Klik på link for at gå direkte til de enkelte styles:
1) Danefæ Jolle Sweatshirt ParadiseErik
2) Danefæ Jets Bomber jakke
3) Danefæ Big Joe Viking Sport bluse
4) Danefæ Sloppy Joe Hej t-shirt
5) Danefæ Vægtløfter bukser
6) Danefæ Organic Chives t-shirt med GrøntsagsErik
7) Danefæ Mads Camo Rain jakke
8) DYR Næsehorn T-shirt
9) DYR Tucan shorts
10) Danefæ Spejder Parka jakke

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce