Aniston

Gyldne forårshåb og opgradering af sko-garderoben på budget

Man (læs: jeg) kunne godt have håbet på, at påsken, i og med at den falder så sent i år, endelig blev tiden, hvor man kunne smide strømperne og hoppe glad og ubesværet i det lidt lettere forårs-fodtøj. 

Sådan blev det ikke, og den står på strømper i de lukkede sko lidt endnu.

Men det skal altså ikke afholde mig fra at opgradere sko-garderoben i anledningen af den nye sæson. For lige pludseligt forsvinder regnen, blæsten og kulden, og det bliver rigtigt forår og tid til at lufte de blege fødder.

Faktisk har jeg allerede været i gang med lidt shopping.

For nyligt forelskede jeg mig hovedkulds i et par fine og rosaguld forårssko, fordi jeg spottede dem på Instagram. 

Og heldigvis kunne jeg gøre kort proces. Skoene kostede nemlig ikke stort andet end et hurtigt cafébesøg for familien.

Så nu kan jeg gå foråret imøde i de utroligt fine gyldne snørresko, som den britiske sangerinde Ellie Goulding for ganske nyligt har designet for Deichmann, som en del af kollektionen "Ellie Star Collection".

Skoene har fine huller, som gør, at der er diskret kig til sokkerne. Men når vi først når dertil, hvor strømperne endeligt kan komme af, så tror jeg, de bliver ekstra fine med kig til fødderne. 

Skoene er i hvert tilfælde både lette og smør-bløde, så man kan sagtens gå i dem med bare tæer.

I det hele taget er det en rigtig forårsfin kollektion, Ellie Goulding har skabt. Skoene og sandalerne i kollektionen er fyldt med ekstra detaljer, og der er mange pæne designs, som alle sammen kommer til så lave priser, at det kan være svært at begrænse sig.

Jeg var fx lige ved også at hælde et (okay to!) par flotte slippermules og de fine espadrillos med guldkant ved sålen i kurven også. Men det må blive i næste runde, når det danske forår rent faktisk har bevist, at det kan arte sig!

Indtil da går jeg bare efter nogle ekstra fine strømper i skoene, hvilket er et meget godt kompromis.
 

Se den øvrige kollektion fra Deichmann x Ellie Golding her.
ANNONCE
Gyldne forårshåb og opgradering af sko-garderoben på budget
Del

Seneste nyt

Annonce