Aniston

Lillemanden anbefaler: Hårprodukter til små (og store)

Lillemanden anbefaler: Hårprodukter til små (og store)


Hjemme hos os er Lillemanden så privilligeret, at han har arvet min "hårpragt". Typisk skandinavisk hår, som der er masser af, men som også har en utroligt irriterende tendens til at klaske og sidde helt forfærdeligt, hvis man ikke tæmmer det bare lidt.

Han kunne naturligvis også have arvet farens hår, som der ikke er meget tilbage af, så han brokker sig vist ikke.

Men i takt med at Lillemanden bliver ældre og går mere og mere op i sit udseende, så kræver det altså lidt at få lokkerne til at sidde. Særligt når han trænger til at blive klippet, kommer han nemt til at ligne en våd hund og til at blive irriteret over håret.

Derfor har jeg givet ham lov til at bruge lidt produkt i håret, så længe jeg bare får lov til at pege på produkterne for ham.

Når vi har det samme hår, er det heldigvis ret nemt. For produkterne står allerede i skabet.

Og det, jeg selv bruger, kan han langt henad vejen også få lov til at bruge.

I hvert tilfælde når vi taler produkter, som ikke indeholder alt det snask, som jeg selv har proppet i mit eget hår (jeg mindes bl.a. Dax Wax ...), da jeg var yngre, og så længe det er noget, som er til at vaske ud af håret igen, og som ikke indeholder stoffer, som han, så længe han stadig er så lille, som han er, så vidt muligt ikke skal gå og proppe i hverken håret eller på huden.

Heldigvis er der en del utroligt gode hårprodukter, som er milde, og som samtidigt holder, hvad de lover. Og dem kan han sagtens få lov til at lege med.

Jeg peger som regel på hårvoks eller en let stylingcreme til ham, fordi det ikke kommer i berøring med hårbunden på samme måde som diverse sprays, og fordi en hårvoks nemt kan krammes ind i håret uden de store problemer og uden, at "nogen" kunne finde på at brokke sig eller synes, det bliver for besværligt.

Desuden holder en god voks eller styling cream hele dagen og stiver ikke håret på samme måde, som mange andre stylingprodukter.

Savner I også et godt hårprodukt, som I kan dele på tværs af familien, og som poderne kan få frit spil med, så har Lillemanden samlet sine fire favoritter, som vi i stor stil deler, nedenfor.

 

Fire hårprodukter til hele familien

Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax
Kender man Stuhr for deres frisørsaloner, ved man også, at de har styr på det, de laver. Og da de i sin tid lancerede deres helt egen hårserie, var der vist mange, der jublede. Da de lancerede deres Stuhr Mild-serie, var der omend endnu flere, der klappede i deres små parfumeforskrækkede hænder.

Ud over at Stuhr Mild Styling Mud Wax er en mild hårvoks, som er certificeret af Astma- Allergi Danmark, og som ikke indeholder farvestoffer, parfume og andre allergifremkaldende stoffer, så er det faktisk også en rigtigt god hårvoks.

Og efter at Stuhr Mild Styling Hard Mud Wax for nyligt er blevet reformuleret, er den også blevet rigtigt meget nemmere at arbejde med, hvilket er en fordel for både store og små.

Stuhr Mild Styling Mud Wax forhandles bl.a. her.

Zenz Styling Paste
De dage, hvor man har brug for lidt lettere hold, men stadig gerne vil være helt fri for duft, er Zenz Styling Paste rigtigt fin!

Stylingpasten er som en tynd voks, som er baseret på vand, og som meget nemt kan trykkes ud af tuben. 

Den giver hold, fugt og volumen, og så er Zenz Styling Paste helt fri for parfume eller andre allergifremkaldende stoffer.

Bonus er, at Lillemanden synes, emballagen er mega fed ;-)

Zenz Styling Paste forhandles bl.a. her.

Björn Axén Organic Universal Styling Cream
Jeg har talt varmt om Björn Axén Organic hårplejeserien tidligere, fordi det bare er en super skøn serie!

Men Lillemanden har særligt taget et produkt til sig i serien, nemlig Björn Axén Organic Universal Styling Cream. 

Cremen fugter godt i håret og skaber volumen samt tekstur frem for hold. Derfor er det også nemt at rode i håret i løbet af dagen, når man bruger Universal Styling Cream.

Den helt store charme ved stylingcremen er, at den dufter skønt af nordiske planter, at emballagen er delvist lavet af genbrugsplast, og at den indeholder naturlige og delvist økologiske ingredienser og dufte.

I modsætning til de to første stylingprodukter er denne altså ikke fri for duftstoffer og er derfor heller ikke allergicertificeret. Men den er skøn alligevel!

Björn Axén Organic Universal Styling Cream forhandles bl.a. her.

Hårklinikken Styling Paste
Jeg har først for nyligt stiftet bekendtskab med Hårklinikken og deres filosofi omkring at bekæmpe hårtab blandt både kvinder og mænd.

Eftersom jeg dog har mere end rigeligt hår på hovedet, har jeg ikke det store behov for at frekventere stedet - for nu ...

Noget jeg dog har stort behov for er deres nye Styling Paste, som jo er suverænt god!

Jeg er ikke meget for at dele den, selvom den er utroligt drøj i brug. Men Lillemanden har alligevel fået lov til at bruge den i ny og næ, og den fungerer også virkeligt godt i hans hår.

Hårklinikken Styling Paste er godt nok heller ikke (helt) duftfri. Men den er til gengæld fri for pertrokemikalier, som kan danne en hinde i hovedbunden, som hindrer hovedbunden i at ånde, hvilket kan give problemer i hovedbunden. Og hvis ikke Lillemanden skal ende som sin far, så er det måske meget godt at tænke lidt forebyggende fra en tidlig alder ;-)

Hårklinikken Styling Paste forhandles bl.a. her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce