Aniston

Tre gode ansigtsmasker til kombineret/fedtet hud

Tre gode ansigtsmasker til kombineret/fedtet hud


I en hektisk hverdag kan det være tæt på uoverskueligt at afsætte ekstra ti minutter til at forkæle huden med en god maske.

Det er jo lige før, man ikke engang rigtigt har tid til at få vasket hår og få smurt ansigtscremen ordentligt ud, inden man styrter ud af døren. 

At give sig tid til at bruge en maske cirka en gang om ugen er dog faktisk en rigtigt god idé, fordi en maske kan give intensiv fugt, rense, fjerner døde hudceller, berolige, stramme op eller give helt nyt liv til huden afhængigt af, hvilken funktion din maske har.

Det er egenskaber, som gavner huden på sigt og ikke kun nu og her, selvom en god maske også giver et resultat, som er til at få øje på med det samme.

Men masker er også ofte lidt mystiske for folk, der ikke er vant til at bruge dem. 

Og det kan måske være svært at finde ud af, hvad man skal vælge, og hvor ofte sådan en maske bør bruges.

Derudover kan det, og her taler jeg af erfaring, være ganske vanskelligt at finde den helt rette ansigtsmaske! Ganske enkelt, fordi markedet for den slags er så stort, og fordi man potentielt skal en hel del masker igennem for at finde lige netop den eller de ansigtsmasker, som bare passer perfekt til ens hud. På den rejse ender mange givetvis med at give op.

Efter at have prøvet en del ansigtsmasker over årene, har jeg dog samlet tre af mine favoritter, som er lige til at plukke, hvis man, som jeg, har kombineret hud med tendens til at blive fedtet og med porer, der har det med at tilstoppe.

Det er tre ansigtsmasker, som alle tre på hver sin måde fungerer rigtigt godt til min hud, og som er relativt skånsomme (omend de ikke bør bruges, hvis man har hud, der er meget sensitiv, og som har tendens til at blusse meget og hurtigt op.)

Hvis du altså synes, det lyder bekendt med tilstoppede porer, tendens til spejlblank pande og lidt tørre kinder, så er her tre gode bud på ansigtsmasker, som du bør prøve dig frem med.

 

Tre gode ansigtmasker til kombineret hud
med tendens til urenheder

 

Den helt simple og effektive:
Mádara Detox Ultra Purifying Mud Mask

En muddermaske er en klassiker. Men det er altså også den type maske, som jeg har haft allermest held med over årene til min hud. 

Den gode muddermaske (for der er stor forskel derude) dybderenser huden, så det rent faktisk kan ses efter brug, og renser porerne, så overskydende fedt og talg forsvinder.

Mádara Ultra Purifying Mud Mask er baseret på nordisk skovsømudder, hvilket åbenbart er en særligt fin form for mudder. 

I hvert tilfælde er Mádara Detox masken dejligt effektiv, når det handler om virkeligt at rense huden for diverse urenheder.

Huden efterlades renere, friskere og faktisk også med mere udstråling efter blot cirka 10 minutters brug, hvorefter den kan vaskes af med lunkent vand.

Brug masken en til to gange om ugen, og huden vil være en hel del pænere.

Og PS ... Masken er godt nok gravet op af dybet af en skovsø, men den dufter ikke sådan ;-)

Mádara Ultra Purifying Mud Mask er desuden ok budgetvenlig og forhandles bl.a. lige her.

Den mere kradse og eksfolierende:
Mádara Brightening AHA Peel Mask

En frugtsyremaske er ikke for alle. Og faktisk kan min hud ikke tåle særligt mange af slagsen. 

Men Brightening AHA Peel Mask, som også er fra Mádara, gør faktisk underværker, når jeg blot bruger den med måde, og min hud reagerer ikke negativt på den.

Ansigtmasken eksfolierer effektivt huden samtidigt med, at den lindrer, hvilket gør masken oplagt til fedtet og kombineret hud.

Samtidigt renser den huden, fjerner døde hudceller, reducerer porer og virker opstrammende.

Brug den i cirka 5 minutter, og mærk undervejs nøje efter, om din hud begynder at prikke, for så er det tid til at fjerne masken igen.

Da frugtsyrepeelings er effektive og lidt mere kradse sager, nøjes jeg med at bruge Peel-masken cirka en gange om måneden, hvilket passer rigtigt fint til min hud.

Find Mádara Brightening AHA Peel Mask her.

Den spa-lækre, som virker opstrammende:
Ilse Jacobsen Collagen Moisturising Clay Mask

Er du mere til en vaskeægte spa-oplevelse hjemme på badeværelset, når du endelig tager dig tid til at lægge en ansigtsmaske, så kan Ilse Jacobsens Collagen Moisturising Clay Mask også varmt anbefales. Den er i hvert tilfælde meget hurtigt blevet en favorit herhjemme.

Samtidigt med at lermasken fra Ilse Jacobsen renser utroligt effektivt, så indeholder ansigtsmasken også collagen, som er med til at binde fugt, og som dermed giver spændstighed. 

Desuden er Collagen Moisturising Clay Mask spækket med antioxidanter, som nærer huden, hvilket til sammen gør masken oplagt til alle os, der vil bekæmpe synlige alderstegn samtidigt med, at vi får renset huden effektivt.

Sammen med en super god effekt, får man også en maske, som dufter meget zen af bl.a. mynte, kardemomme, eucalyptus og solbær. 

Når jeg kan slippe af sted med det, bruger jeg masken i et kvarters tid 1-2 gange om måneden. Og huden føles SKØN bagefter!

Ilse Jacobsen Collagen Clay Mask kan bl.a. købes her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce