Aniston

Skønne accessories, der minder om, at det nok skal bliver sommer igen

Skønne accessories, der minder om, at det nok skal bliver sommer igen


I morges, da jeg stod op, skinnede solen ude foran vinduet, så jeg hoppede bare i en t-shirt, en blazer og en tynd trench coat.

Hvad jeg skulle have taget på var en uldundertrøje, en tyk og vamset uldtrøje, en kæmpe tyk og lang frakke, hue og handsker!

Jeg har frosset ind til knoglen hele dagen og været lige ved at give op på, om det mon nogensinde bliver rigtigt forår ... 

Desværre tyder vejrudsigten for resten af april ikke for lovende. Det til trods skal det gode vejr jo nok komme, og bare for at løfte humøret en smule, har jeg lyst til at fylde en masse sommerlige sager i skabet og skufferne.

Jeg har samlet nogle af de lækre nyheder, der skriger af sommer, sol og udeliv, fordi man altid kan drømme lidt om sommer.

 

Accessories, der minder om, at det nok skal blive sommer


1) Kylie Minoque designer solbriller
Selveste gude skønne og evigt smækre (og meget petite) Kylie Minoque har designet sin helt egen nye brillekollektion, som netop er landet i handlen.

Der er, ud over en række fine brillestel, også en lille bunke rigtigt pæne solbriller i blandt, som nok skal sørge for at skærme mod sommersolen - når den engang kommer.

Og til alle os med styrke i solbrillerne er der bonus, for alle solbrillerne er også designet, så der kan sættes styrke i. Win!

Se hele Kylie Minoque Eyewear kollektion her.

2) Unisex smykker, som I (potentielt) kan dele
Guld er so last season! I hvert tilfælde hvis man ser på, hvad de funky smykkedesignere kaster sig over lige nu. For de tror i højere og højere grad på sølv!

Jeg er så "gammel", at jeg slet ikke er færdig med guld.

Men jeg har nu alligevel et godt øje til de lækre unisex smykker fra det nye danske smykkebrand Persuede Jewellery.

Persuede designer sølvsmykker, som henvender sig til begge køn. Så hvis nu man køber en af de lækre ringe, så kan man jo bilde manden ind, at den er en gave til jer begge.

Se hele Persuede Jewellery kollektionen her.

3) Croissant-kærlighed på kæde
Hvornår er det egentligt lige, man IKKE kan klemme en croissant ned? Croissanter smager godt på alle tider af døgnet, og så er halvdelen af det at spise dem at kigge på dem og på deres karakteristiske form.

Hvis man nu godt kan lide croissanter og evt. ikke vil spise dem hele tiden, fordi sommer er badetøjssæson, så kan man (måske?) nøjes med at kigge på den fine croissant på kæde fra Jukserei. Nøj, den er fin!

Se flere smykker fra Jukserei her.

4) Strå og pom-pom'er, der skriger sommer
Der er ikke meget, der oser så meget af sommer, som strå gør. Og når så man kombinerer strå med pom-pom'er, så er der ikke et sommer-øje tørt!

& Other Stories har så småt sendt flere af deres sommerlækkerier (fordi det jo er dejlig varmt mange andre steder i verden ...) i handlen, og den skønne clutch i strå med blå pom-pom-er må være en af flere musthaves til sommeren.

Se & Other Stories' nyheder her.

5) Friday I'm in love
Jeg ved godt, at en t-shirt ikke kan karakteriseres som en accessorie. Men den nye weekend t-shirt kollektion fra POP Copenhagen er så fin og enkelt, at den er et statement i sig selv!

Jeg er virkeligt blevet forelsket i hver og en af de sne-hvide t-shirts med de simple broderier, at jeg måske må eje en af hver. For der er jo flere dage i weekenden - heldigvis også om sommeren.

Se de fine weekend t-shirts fra POP Cph her.

6) Strømper, der kan luftes
Sommer er sæson for at vise ankler og fine strømper frem.

Jeg har jo generelt en hang til farverige strømper, der gerne må titte frem under buksekanten, og jeg kan slet ikke står for de fine farver og mønstre på Missonis nye strømper.

Se de pæne ankelstrømper fra Missoni her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce