Aniston

På jagt efter sommersandalen - og en 20 pct. rabatkode

På jagt efter sommersandalen - og en 20 pct. rabatkode


Selvom jeg ved, at tiden nok skal komme, så har jeg lige nu svært ved at forestille mig, at det nogensinde skal blive sandalvejr igen.

Alene i går morges, hvor jeg cyklede fra Frederiksberg til indre by midt i Københavns morgentrafik, frøs jeg så meget, at jeg ville ønske, at jeg havde taget både vinterfrakke, hue, handsker og et tykt halstørklæde på.

Men jeg ved jo, at dagene med sommer og sandalvejr nok skal komme. Dog er det altid lidt spændende, hvor meget man egentligt får luftet de små tå-basser, når det kommer til stykket.

Jeg har i hvert tilfælde oplevet somre, hvor en pedicure og sandaler har været nærmest en forgæves investering.

Selvom mange af ungerne i Lillemandens skole stadig render rundt i vinterstøvler (lige drastisk nok alligevel, hvis du spørger mig), så er jeg dog alligevel så småt begyndt at kigge efter sommerens sandaler til barnet.

Selvom jeg måske ikke kommer i sandaler, så skal han nok komme det, fordi han er vildere med at lufte tæerne, end jeg er. 

Jeg vil dog rigtigt gerne spare lidt på sandalerne, hvis og såfremt han kun kommer til at bruge dem en uge på sommerferien, inden han igen vokser ud af dem ... 

Han bruger efterhånden en velvoksen str. 34 i en alder af knap 7 år, hvilket ikke nødvendigvis gør det meget nemmere at finde det rette, fordi der er lidt af et spændt ift. sandaler til små drenge og sandaler til store drenge rent designmæssigt og funktionsmæssigt.

Dog har jeg fundet en god håndfuld, som er spot-on, og som der lige nu er 20 pct. rabat på. Så det hele skal nok gå op i en højere enhed, når det kommer til stykket.

Hvis du, som jeg, er lidt på forkant med sandaljagten, så følg linksene, og brug koden nedenfor ved checkout for at opnå 20 pct. rabat på sommerskoene (det gælder i øvrigt også for sommersko til piger, kvinder og mænd):
 

EXTRA20


Koden gælder ved køb over 699 kr. og ved modeller, som er markeret med "Extra20". Rabatkoden gælder til og med søndag.

1) Kavat Nynas sandal
2) Superfit sandal
3) Birkenstock Arizona sandal
4) Birkenstock Roma sandal
5) Rainbow & Snow sandal
6) Hummel Trekking sandal
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce