Aniston

Fem skridt til forårsklar hud

Fem skridt til forårsklar hud


Det lader endelig til, at aprilvejret med de kolde morgener og våde eftermiddage er ved at pakke sammen, så vi langt om længe kan vise lidt arme og ben og kan smide handskerne rigtigt langt væk.

Men vinteren har varet længe, og huden er både kedelig og grå.

Det er dog ret nemt og hurtigt at blive forårsklar for alvor.

Det eneste, det kræver, er en lille indsats og en række gode produkter. Så er vi godt på vej mod forårsklar hud, der stråler om kap med solen, og som er klar til at tage imod de fine forårssolstråler, som der forhåbentligt kommer mange af den kommende måneds tid.

Savner du tips til, hvordan du kommer i gang ovenpå en række stride, kolde, mørke og våde måneder, så har jeg samlet fem hurtige tips nedenfor.
 

Fem skridt til forårsklar hud


1) Beskyttelse mod solens stråler
Hvis ikke du allerede har fundet solcremen frem, så er det altså nu, det skal gøres.

Solens stråler er skrappe mod huden, og huden har i sig selv kun en SPF på cirka 2-4, hvis den vel at mærke fungerer helt normalt, så resten af solens UVA- og UVB-stråler må klares af en solcreme.

I Danmark siges det at være nok med SPF 15-20 langt de fleste dage. 

Uanset hud og hang til SPF, så grav din solcreme frem fra sidste år. Hvis den føles normalt, dufter normalt og ser normalt ud, kan den sagtens bruges igen i år.

Skal du ud og købe, er et godt bud på en ny solcreme, som er fri for parfume, og som tilfører antioxidanter til huden, fx Avène Solaire Anti-âge.

2) Exfoliering, som fjerner de døde hudceller
Mit bedste bud er, at du ikke har exfolieret din hud en eneste gang de seneste seks måneder. Altså med mindre, du har været på solferie over vinteren. Har jeg ret?

En god kropsexfoliering fjerner døde hudceller og efterlader huden blød og klar til at tage imod fugt.

Dine ben, arme og hænder vil takke dig, når du skal ud og lufte dem i løbet af de kommende måneder, hvis du sørger for at exfoliere før badet et par gange eller tre om måneden. Og det samme vil du nok selv, fordi dine ben og arme ser meget sundere og jævnere ud efter en god gang exfoliering.

Et god bud på en exfoliering til kroppen er Exuviance Bionic Body Polishing Masque.

Gør huden våd, smør kroppen ind i masken, og lad den sidde i et par minutter, inden du skyller den af.

3) Snydefarve på ben og arme
Når nu du har exfolieret huden og gjort den friskere og mere jævn, så kan du jo snyde dig lidt til den første farve ved at bruge en bronzing oil på de steder af kroppen, som du skal vise frem. 

Fx kan det gøre det lidt sjovere at hoppe i de stumpede bukser, nederdelen og t-shirten, hvis huden har lidt farve. Og det er altså okay at snyde! Faktisk er det noget sundere for huden end at hoppe i solarium eller at lægge sig til at stege i forårssolen.

Et bud på en god bronzer til kroppen er Elizabeth Ardens nye Dare to Bare Body Bronzing Oil, som giver en frisk og gylden farve i et snuptag.

4) Fugt til hænder og ansigt
Kulde, regn og rusk giver utroligt tør hud. Og tør hud hører ikke foråret til.

Så frem med de fugtgivende cremer til hænderne, til kroppen og til ansigtet.

Glem ikke hænder og kinder, som sikkert har lidt allermest de seneste måneder og bare fyld godt på.

Et bud på en fugtgivende håndcreme er Milk Hand Quench Nourishing Hand Cream. Mens jeg sværger til de lækre fugtgivende masker fra MASQ+, når jeg for alvor skal lade mit ansigt svælge i fugt.

5) Farve i kinderne
Friske kinder kan gøre rigtigt meget for udseendet og for, hvor frisk man ser ud, selvom man er træt helt ind til knoglen.

Så frem med den gode blush, den gode highlighter og den fine bronzer.

Et rigtigt god bud på et produkt, som kan det hele, er Elizabeth Ardens nye FourEver Bronze Bronzing Powder, som giver liv til hele ansigtet med få strøg.

Den fine lille sag indeholder nemlig i alt både en highlighter, en blush, en bronzer og en contour. Helt perfekt til på farten.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce