Aniston

Penge retur fra skattefar og halv pris på børnetøj

Penge retur fra skattefar og halv pris på børnetøj


Man sidder altid lidt med krydsede fingre og tør ikke helt at kigge, når Skat har opgjort ens årsopgørelse. Jeg satser altid på at få penge retur, men selvom jeg som revisordatter faktisk har ret godt styr på det, så er det alligevel fejlet nogle få gange.

Men i år var tallene heldigvis i plus, så der venter mig en lille ekstra "forårs-bonus" i morgen, hvor Skat udbetaler pengene.

Beløbet skal ærlig talt bare gå til lidt sjov og ballade.

Hele familien skal snart et lille smut til Berlin, så der regner jeg med at spendere det meste. Og så skal vi vist lige have et par forårsnyheder til garderoben - bare fordi jeg aldrig helt kan dy mig, når vi går en ny sæson i møde.

Særligt barnet trænger dog faktisk gevaldigt til lidt nyheder i skuffen, fordi 1) Han er endnu engang vokset ud af stort set alle sine bukser og t-shirts, 2) Han slider bukserne, som han går meget i, op midt på numsen?! (Mon det er stolene i skolen?), 3) Han faktisk ikke har nogen langærmede, der ikke stumper på ærmerne, og 4) Jeg elsker at shoppe til ham, fordi vi så kan sætte tingene sammen på en ny måde, hvilket, jeg synes, er ret hyggeligt!

I morges var jeg oven i købet så heldig at få en mail om, at der er op til 50 pct. på store dele af forårsvarerne lige her, og det ser jeg som en oplagt mulighed for at få det hele til det halve eller dobbelt op for samme pris. I hver tilfælde har jeg lagt en god del i kurven allerede, som er lige til at klikke hjem, når skattefar har udbetalt i morgen.

Er du også heldig at få penge retur og have lidt til overs til en online-shoppetur, så gælder de op til 50 pct. på rigtigt mange varer (også til mænd og kvinder) frem til på torsdag. Og der er faktisk rigtigt mange gode ting med gode rabatter.

Nedenfor er der links til det, jeg har lagt i kurven indtil videre:

1) Karl Lagerfeld T-shirt med 50 %
2) Name It denimjakke med 50 %
3) Someday Soon hættetrøje med 50 %
4) Molo denimskjorte med 50 %
5) Molo sweatshirt med 50 %
6) I dig denim jeans med 45-50 %
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce