Aniston

Få garderoben gjort forårsklar

Få garderoben gjort forårsklar

Vinteren er snart ovre, og det bliver lysere morgen for morgen. Foråret nærmer sig, og med det følger også varmen. Ligesom temperaturen ændrer sig, så bør din stil også gøre det. Der er en god chance for, at sidste års forvaskede tøj ikke helt passer hverken til din personlighed eller moden i år. Derfor får du nu en række gode råd til, hvordan du får gjort din stil klar til foråret! 

Ud med det gamle
Første skridt på vejen mod en fuldendt forårsgarderobe er at få renset ud i sidste års farver og figurer, som ikke længere er in. Det lyder måske som et ganske basalt råd, men erfaringen siger, at man alt for hurtigt får fyldt skabene op. Det medfører, at man ikke får købt nyt, da skabene og skufferne allerede bugner.

Kort sagt skal du ud med de farver, som du inderst inde godt ved, du ikke får brugt i år, ligesom de gamle t-shirts med print også bare skal ud.

Ind med det nye
Nu hvor du igen har fået vintertøjet smidt ind bagerst i skabet, så er det på tide at få anskaffet dig dette års forårsjakke, nye jeans, eller hvad du nu ellers har brug for. Det kan selvfølgelig være svært at rådgive omkring, hvad du bør købe. Men mit råd er, at du bør tage et ærligt kig på dine nuværende styles – og overveje, hvor der er plads til en opgradering.

Tøv ikke med at få købt, hvad du mangler. Nu hvor januarudsalget er slut, så varer det længe, inden priserne igen bliver erstattet med gule tilbudsskilte. Desuden vil du få mere ud af tøjet, jo før du køber det.

Et fremragende valg af webshop kunne være www.gottohaveit.dk, hvor du er sikker på at finde stilsikkert og moderigtigt kvindetøj.

Desuden vil jeg i år foreslå, at du tager chancer og bryder grænser i dine tøjvalg. Der er ikke noget mere lækkert hverken for dig eller andre, end når den selvsikre kvinde tør vise sig frem.

Et hav af accessories
Der er lige så mange personlige stile, som der er mennesker i denne verden. Desværre er der mange af os, som er for nervøse eller tilbageholdende til, at tøjstilen er fænomenal i farver og former. Jeg mener, at det er synd, at mange i dag foretrækker grå, sort og hvid. På den anden side så kan det også sagtens forstås, eftersom det er et stilsikkert valg.

Skulle du være typen, som helst ikke vil skille dig for meget ud, når det kommer til tøjvalg, så pris dig lykkelig for, at man aldrig kan have for mange accessories! Smykker, tasker, og jeg skal komme efter dig. Så længe du bærer dem med glæde.

Netop accessories giver dig nemlig mulighed for at give din stil et personligt touch af lykke, energi og humør. Derfor foreslår jeg til sidst, at du forkæler dig selv en smule og anskaffer dig en særlig ting til foråret, som du virkelig synes er flot. Kig eventuelt forbi denne webshop med et stort udvalg af ure. Ure er nemlig super gode at udtrykke sig med.

ANNONCE
Del

Seneste nyt