Aniston

10 seje til forårsgarderoben (nu med 10 pct. rabat)

10 seje til forårsgarderoben (nu med 10 pct. rabat)

Fra i dag står kalenderen for alvor på forår. Vi er dog for længst begyndt at sukke efter at smide vinterjakkerne og huerne, og specielt vinterstøvlerne vil Lillemanden altså gerne meget snart have lov til at pakke væk. Faktisk brokker han sig højlydt stort set hver morgen over (igen!) at skulle have vinterstøvler på.

Man forstår ham jo godt. Sådan nogle vinterstøvler er bare ikke sjove at traske rundt i for mange måneder ad gangen, når nu man hellere bare vil løbe rundt i skolegården i et par lette sneakers.

Jeg er da også så småt begyndt at indkøbe forårsgarderoben til ham, så han kan gå et forår i møde med nye, lækre sager i skuffen.

Specielt nu, hvor han jo allerede frygteligt snart skal i 1. klasse og faktisk er blevet lidt af en lille stor dreng, der måske også skal til at gå i andre mærker end dem, som han ellers har dyrket i en del år efterhånden.

Vi har siddet foran computeren sammen og fundet en række lækkerier, som han ønsker sig på Stylepit. 

Lige nu har Stylepit nemlig 10 pct. på deres forårsvarer (plus på nogle få af dem, der er på udsalg), så jeg tænker, at det er en oplagt mulighed for at få købt en lille stak seje ting til ham.

Nej, han kan ikke få alle de ting, som han ønsker sig. Men bl.a. står der seje sneakers, som kan løbe hurtigt. samt jeans, der ikke stumper, på hans must-have-liste, og det kan man jo sådan set ikke fortænke ham.

De 10 pct. gælder i øvrigt på Stylepit i hele marts, så der er rig mulighed for at få shoppet nogle af de nye forårsvarer til en ekstra god pris.


Brug blot rabatkoden: AMADK10F2E
 

Nedenfor er direkte links til de ting, jeg har samlet på billedet ovenfor.

1) Adidas Originals X_PLR C sneakers
2) Hummel Fashion ZERO-KNIT JR sneakers
3) Molo River T-shirt
4) Mads Nørgaard Vulture Printed Tee
5) Vingino Aristo jeans
6) Lego wear Carlos kasket
7) Marmar Copenhagen Arvid hue
8) THE NEW ALL sweatshirt
9) Popupshop tiger sweatshirt
10) Vingino Vibol rygsæk


*) Rabatkoden gælder på Stylepit.dk. Koden kan ikke kombineres med andre koder, men gælder også nogle allerede nedsatte varer. Rabatkoden gælder ved køb fra minimum 499 kr. Visse mærker og produkter er udelukket fra tilbuddet. Rabatkoden gælder fra 1. til 31. marts.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce