Aniston

Perfekte u-valentinsdagsgaver til dig selv

Perfekte u-valentinsdagsgaver til dig selv

En helt tilfældig reklame i mit lokale shoppingcenter gjorde mig i dag opmærksom på, at Valentinsdag sørme er lige om hjørnet.

Det er jo ikke, fordi jeg ikke tror på kærligheden, men jeg har altså aldrig rigtigt troet på Valentinsdag - selv ikke for alvor, dengang jeg var nyforelsket, og trenden med Valentinsdag var på sit allerhøjeste og friske her i Danmark.

Men det er altså i overmorgen, 14. februar, vi skriver Valentinsdag.

Jeg skal personligt fejre det med at sove en halv time længere end normalt, fordi barnet jo har vinterferie fra skolen og derfor kan møde lidt senere i SFO.

Derudover står kalenderen på arbejde, en hurtig omgang aftensmad og nok også den sædvanlige nær-døds-oplevelse, der typisk sætter ind, når jeg rammer sofaen efter en lang og hektisk dag.

Hvis manden altså pludseligt skulle overveje at komme hjem med blomster eller lignende (han har sandsynligvis glemt alt om Valentinsdag), vil jeg ende i et ret dårligt lys.

Dog er der altid muligheden med at invitere ud på en spontan middag. Det falder altid i god jord. Og så kan jeg altid bruge undskyldningen med, at jeg har bestilt noget online, som endnu ikke er dukket op ...

Bliver det den sidste løsning, har jeg fundet lidt, som jeg nok også selv skal have med i kurven, og som vil gøre foråret en hel del sjovere og pænere. Bemærk i øvrigt de lækre sager med hjerterne ... Der er jo ingen, der siger, at hver dag ikke kan være Valentinsdag :)


1) Ring med hjerter

2) Skjorte med frynser

3) Ternet skjorte med hjerte

4) Ur i rosaguld

5) Taske med hjerterKlik evt. foto større for at se detaljer bedre. Alternativt er der direkte links til fotos og mere info i punkterne ovenfor.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce