Aniston

Ardens nye genistreg til vipperne

For lidt over et år siden faldt jeg PLADASK for en bestemt mascara. Det var, da Elizabeth Arden lancerede deres Grand Entrance Mascara, som med få strøg kan fremtrylle den perfekte kombination af længde, fylde og adskilte vipper.

Siden har Grand Entrance Mascara været en fast del af min morgenmakeup-rutine, og jeg har anbefalet den til alle dem, der overhovedet gad at lytte - og også nogle få, som ikke rigtigt gad.

Da der derfor gik rygter om, at Elizabeth Arden skulle til at lancere endnu en ny mascara, begyndte jeg at vente i spænding og lidt utålmodigt. Kunne de toppe den ultimative mascara?

Nu er Lasting Impression Mascara, som den nye Elizabeth Arden mascara hedder, endelig landet på hylderne rundt omkring i landet. 

Og selvom den nye mascara udadtil ligner dens forgænger, hvis man ser bort fra farven, så gemmer der sig indeni noget lidt andet.

For det første er applikatoren på mascaraen en del anderledes.

Hvor Grand Entrance har en lang og ensartet let buet og fast børste, har Lasting Impression en kurvet og mere børstet applikator.

Desuden er det resultat, som den nye mascara giver, endnu mere "kapow", fordi den giver rigtigt meget længde og fylde til vipperne - dog stadig på en naturlig og pæn måde.

Fælles for begge er dog, at de holder hele dagen, ikke drysser og er nærmest umulige at tvære ud.

Desuden har jeg heller aldrig oplevet en eneste klump på vipperne med en af de to mascaraer, hvilket er ganske imponerende, da det ikke er noget, man kan sige om mange mascaraer, når det kommer til stykket. 

Skal jeg endelig nævne en ulempe, som faktisk gælder dem begge, så er det, at de sidder ganske godt fast på vipperne, så det kræver lidt ekstra at få dem af igen. Men de kan fint fjernes med en almindelig micellar water på en vatrondel. Det kræver blot en smule mere gnideri end med så mange andre ikke-vandfaste mascaraer.

Er den nye så bedre end den gamle eller ...?

Tja, hvis jeg blev bedt om at vælge mellem Grand Entrance Mascara og Lasting Impression Mascara, ville jeg nok bare sige nej tak. Jeg ville ganske enkelt ikke kunne vælge.

Dog egner Grand Entrance sig måske mere til et rigtig godt vippelook i hverdagen, mens Lasting Impression egner sig en smule mere til festlige lejligheder, hvor der gerne må være lidt mere knald på vipperne.

Men de er begge utroligt gode og til enhver tid en skudsikker investering, hvis man vil have en mascara (eller to ...), som man med garanti bliver utroligt glad for!


Lasting Impression Mascara er i handlen nu til vejl. pris på 230 kr.

ANNONCE
Ardens nye genistreg til vipperne
Del

Seneste nyt

Annonce