Aniston

[ Konkurrence ]: Iqbal Farooq 4-ever


Lillemanden var ikke særligt gammel, da vi læste den første Iqbal Farooq-bog.

Han var straks optaget af den charmerende Iqbal og de mange problemer, som han på sin egen lidt frække og altid hjertelige facon forsøgte at løse. 

Siden da har vi stort set læst alle Manu Sareens bøger om Iqbal og hans venner (og fjender), og da den første film, "Iqbal & den hemmelige opskrift", landede i biograferne, var vi også straks på pletten!

Nu er den anden film i rækken "Iqbal & superchippen" netop kommet i handlen på dvd og Blu-Ray, og den skulle vi naturligvis også se, nu hvor vi desværre missede den i biografen.

Fik I også set den første film i rækken, og kunne I lide den, så kan I også roligt glæde jer til at nyde "Iqbal & superchippen". Den er nemlig præcist lige så fin og underholdende som etteren.

Iqbal er endnu engang endt i problemer. Han har nemlig så meget krudt i måsen, at han ender hos en skolepsykolog, der mener, at han måske har ADHD.

Samtidigt bliver skurkene Æselmand og Svinet løsladt fra fængslet i bedste Olsen Banden-stil. De er nemlig blevet benådet for at hjælpe regeringen med at lukke en handel om Grøndlandsolien.

De to skurke er blevet byggematadorer og vil byforny hele området omkring Blågårdsgade, hvor Iqbal bor.

I virkeligheden handler det dog om, at Æselmand og Svinet har fundet ud af, at der løber olie under byen, som de kan få fingrene i, hvis de smider alle beboerne i det gamle Nørrebrokvarter på gaden.

Heldigvis kommer Iqbal i besiddelse af en chip, som bliver ramt af lynet, og som derfor bliver en utømmelig energikilde. Den kan måske hjælpe ham til at redde sit kvarter og de venskaber, som han har i boligblokken.

"Iqbal & superchippen" er en sjov fortælling for både voksne og børn. For hele historien er både absurd til ære for de voksne tilskuere, og hjertelig og sjov til ære for børnene. 

Den handler om venskaber og om det gode mod det onde, og den gik virkeligt rent ind hos Lillemanden, som kunne genfortælle hele historien i detaljer over aftensmaden dagen efter, 

Den er komisk, indeholder en række både sjove og fede karakterer og heldigvis på ingen måde politisk korrekt, hvilket er en hel befrielse!

"Iqbal & superchippen" er netop udkommet på dvd og Blu-Ray, og Lillemanden har i den anledning fået lov til at udlodde et par Blu-Rays af filmen. Hop ned under billedet for at deltage i konkurrencen.

ANNONCE
[ Konkurrence ]: Iqbal Farooq 4-ever


KONKURRENCE:
VIND
IQBAL & SUPERCHIPPEN
PÅ BLU-RAY


Du har nu chancen for at vinde filmen "Iqbal & superchippen" på Blu-Ray, så du samtidigt vinder en ekstra stjerne derhjemme.

Der er hele to Blu-Rays på højkant, og Lillemanden finder to heldige vindere.

Sådan deltager du i konkurrencen:

- Svar på nedenstående spørgsmål (pssst ... får hjælp i teksten ovenfor).

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor præmien skal sendes hen, hvis du vinder.

- Smid et like efter Aniston.dk på Facebook.

- Tryk "deltag", og kryds fingre!


Konkurrencen afsluttes den 23. april 2017, og vinderne får direkte besked via mail.


Præmien er sponsoreret af Nordisk Film.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce