Aniston

Fifty Shades of Grey har fået salget af erotisk legetøj til at boome

Salget af sexlegetøj, inspireret af filmen boomer hos den danske webshop sexshop.dk.

Fifty Shades of Grey har fået salget af erotisk legetøj til at boome

Fifty Shades of Grey har haft biografpremiere i Danmark og salget af sexlegetøj, inspireret af filmen, boomer hos den danske webshop sexshop.dk.

Oprustning hos Sexshop.dk
Det kan vist næppe været gået din næse forbi, at Fifty Shades of Grey fænomenet har raset i Danmark inden for de seneste uger. I sidste uge havde filmen så endelig verdenspremiere og solgte imponerende 150.834 billetter i premiereweekenden i Danmark alene. I forbindelse med filmen har sexshop.dk udvidet deres webshop med en hel kategori dedikeret til fænomenet. Hos Sexshop.dk har de specielt mærket en stigende interesse for brugen af bondage og fetish legetøj, som også beskrives i bøgerne.

Efter bøgerne udkom i 2011, har det været utroligt nærstående at kunne sælge en række sexlegetøj, som fandt sin inspiration fra bøgerne – hvilket Sexshop.dk hurtigt så lukrative muligheder i. Igennem de relativt få år, hvor Sexshop.dk har kunnet tilbyde deres kunder denne kategori, har salget kun været stigende og særligt i tiden op til premieren i år.

”Siden nytår har vi oprustet med ekstra mandskab på vores lager, da salget af vores Fifty Shades kategori har været stødt stigende, og specielt op til premieren på filmen,” fortæller direktør i Sexshop.dk Michael Peter Hansen.

”..mindre tabubelagt og mere mainstream”
Selvom filmen nu har haft premiere, er Michael Peter Hansen ikke i tvivl om, at salget af sexlegetøj fortsat vil være i positiv udvikling. Da fænomenet efterhånden er alment kendt, giver det også selve handlen for sexlegetøj generelt et boost.

”Flere og flere kender til fænomenet efterhånden, hvilket også har gjort købet af sexlegetøj – og specielt fra Fifty Shades of Grey kategorien mindre tabubelagt og mere mainstream – alle taler jo om fænomenet!” udtaler Michael.

Udvalget af Fifty Shades of Grey hos Sexshop.dk er stort og indeholder alle de typer af fetish- og bondage, som man finder i bøgerne og ser på det store lærred. Det er nemlig essentielt, at det er de samme typer af produkter, læserne og seerne kan købe på webshoppen. Så du har mulighed for at leve dig helt ind i rollen som Anastasia og Christian Grey. Du kan finde det imponerede udvalg fra kategorien ved at klikke her – hvor de også yder prisgaranti på hele kategorien.

Michael Peter Hansen forventninger for 2015 er da også, at 2015 vil blive det største år, for omsætningen af kategorien, som henvender sig til de hungerende fans af Fifty Shades of Grey, men også at salget til nye kunder vil boome i takt med filmens popularitet.

Op mod biografpremieren d. 12. februar var Sexshop.dk også med i et interview i Aftenshowet på DR1 for at fortælle lidt om hele fænomenet og salget af Fifty Shades of Grey.


Indlægget er leveret og sponseret af Sexshop.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce