Aniston

Sex, sandheder og sammenbrud

Hvis du overvejer at blive ældre ...

4 ud af 6 stjerner
Sex, sandheder og sammenbrud
Hvordan er livet omkring de 40+ egentlig? Får man rynker? Begynder man at sortere i klædeskabet, så man ikke går klædt som sine børn? Begynder man at længes efter alt det sex, man ikke får? Ja, ja og ja! 

Men man drømmer også. Man tager livet op til revision, og man kan nyde det hele - eller i det mindste det meste af det. I hvert fald hvis man skal tro på Marianne Eilenberger.

Forfatteren bag "Sex, sandheder og sammenbrud" har rundet de 40 år, og hun har også passeret de 45. Men det gør hende hverken kedelig, grå eller ligeglad, og det gør hende heller ikke på nogen måde en pleaser eller til en, som sakl opvartes!

I "Sex, sandheder og sammenbrud" ser hun livet som 40+-årig både udefra, indefra og ovenfra. Hun kigger på de kendte 40+-årige, som andre i aldersgruppen spejler sig i, og hun tager det hele under lup og tillader sig at revse.

"Sex, sandheder og sammenbrud" handler således på ingen måde om, hvor sørgeligt det er at blive ældre, det handler heller ikke om midtvejskrise eller om, hvordan man kan gøre sig selv yngre, end man er, eller om at være 40 fuck*** fantastic.

Bittersøde sandheder
Marianne Eilenbergers handler om, hvordan hun ser livet omkring de 40+, og  det er et hverken rosenrødt eller sort billede, hun tegner.

Til at starte med lægger hun lige vel humoristisk ud og tenderer til at synes hysterisk og lettere irriterende, men igennem bogen bryder hendes charme og ærlighed igennem al humoren og sarkasmen, og "Sex, sandheder og sammenbrud" bliver både underholdende, vedkommende og relevant læsning. 

Hysterisk morsomt bliver den aldrig, men det er forhåbentlig heller ikke det, der er meningen. 

Til gengæld er bogen både uprætentiøs, udfordrende og bittersød med masser af bid og små klask til alle de selvfede kvinder, som har rundet 40 år og mener, de er noget så fede og fantastiske.


"Sex, sandheder og sammenbrud - Hvis du overvejer at blive ældre" er skrevet af Marianne Eilenberger og udgivet af Gads Forlag.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce