Aniston

OhMiBod BlueMotion WIFI vibrator

Fremtidens sexlegetøj til karrierekvinden.

OhMiBod BlueMotion WIFI vibrator
Er du er en af de mange danske karrierekvinder, der ofte er på farten i forbindelse med arbejde? Eller er din partner tit af sted?

Så kender du måske følelsen af at savne hinanden og den intimitet, man kan ha’, når man er sammen. Hvis du gør, er der godt nyt til dig.

Der er nemlig kommet en ny og spændende sex-gadget, som gør det muligt for jer at nyde hinanden, selvom I ikke er sammen fysisk.

Nyheden er en trådløs vibrator ved navn OhMiBod BlueMotion. Den er den første af sin slags i verden og kan den styres via WIFI og din smartphone.

Det vil altså sige, at den kan bruges som langdistancesexlegetøj, og at din partner kan forkæle dig med dejlige vibrationer, som er skræddersyet specielt til dig, også selvom I sidder i hver sin ende af landet eller verden.

Så kan en ellers kedelig aften på et hotelværelse hurtigt blive meget sjovere. Især fordi din partner kan styre vibratoren med små frække stemmebeskeder, der omdannes til vibrationsmønstre, imens han sender beskeder til dig via app’en.

Han kan også forkæle dig med unikke vibrationsmønstre, som han laver via berøringer på sin smartphones skærm.

Mulighederne er mange, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Men der er selvfølgelig også almindelige, forudindstillede vibrationer, hvis I foretrækker at lege med dem.

Og så kan I naturligvis også bruge BlueMotion vibratoren, når I er sammen. Så kører den i stedet via Bluetooth og kan bruges på op til 8 meters afstand, så I både kan bruge den derhjemme eller under en ekstra fræk date i byen.
ANNONCE
Suki og Brian Dubham, skabere af OhMiBod - OhMiBod BlueMotion WIFI vibrator Suki og Brian Dubham, skabere af OhMiBod
Der er ingen tvivl om, at de har tænkt grundigt over detaljerne, Suki og Brian Dunham, det amerikanske ægtepar, der har skabt BlueMotion.

Ægteparret, der har været gift i over 26 år, og som siden 2006 har skabt en adskillige lækre stykker high-tech sexlegetøj, har endnu en gang skabt et banebrydende produkt, der skiller sig ud fra mængden.

Vibratoren er både funktionel, flot og nem at bruge, og fordi den giver én så stor frihed til at lege, kan jeg kun spå om, hvor populær den bliver.

Personligt synes jeg, at det er en rigtig spændende nyhed, og jeg er stolt over, at vi hos Sinful.dk har fået BlueMotion som de første i Danmark. Den ligger nu i opladeren og skal snart udforskes.

PS: Er du nysgerrig, og vil du gerne vide, hvad der fik Suki og Brian fra OhMiBod til at begynde med at lave sexlegetøj? Så læs evt. vores ‘Mød skaberne’-portræt af dem her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce