Aniston

[Konkurrence]: Bækkenbundstræning - nøglen til bedre sex?

Vidste du, at en sund bækkenbund kan betyde endnu større nydelse, når du har sex?

Foto: LELO.com - [Konkurrence]: Bækkenbundstræning - nøglen til bedre sex? Foto: LELO.com

At sundhed og velvære er noget, danskerne i stigende grad har fået fokus på, er der ingen tvivl om. Aviser, dameblade og blogs fortæller os tit om de nyeste slankekure og træningsformer, men ofte bliver et vigtig område glemt: Bækkenbunden. 

Enig, bækkenbundstræning er måske blandt de mindre sexede træningsformer, men det vil jeg gerne slå et slag for at lave om på. For vidste du, at en sund bækkenbund kan give dig endnu bedre sex?

Det kan den, fordi følsomheden i underlivet øges, når du træner bækkenbunden, og du på den måde kan mærke mere, når du er sammen med din partner. Og hvem vil ikke gerne have endnu større nydelse?

At bækkenbundstræning derudover også er godt både før og efter en fødsel, og at det kan afhjælpe inkontinens (som i øvrigt rammer alle aldersgrupper; ikke kun ældre kvinder), er jo bare et stort plus. 

Kom godt i gang med bækkenbundstræning
Selv få minutter om dagen kan gøre en kæmpe forskel i forhold til træning af din bækkenbund, og du har faktisk flere muligheder, når det kommer til, hvordan du træner: 

Du kan træne bækkenbunden med almindelige knibeøvelser, eller du kan vælge at bruge et sæt bækkenbundskugler.

Med bækkenbundskugler kan du, med websexolog Maj Wismanns ord, “øge din kropsbevidsthed i underlivet og blive bedre til at mærke, hvad hulan, der foregår inde i dig selv.” 

Med andre ord kan du få gang i blodcirkulationen og øge sensitiviteten i skeden.

Som noget helt nyt kan du endda få bækkenbundskugler, der guider dig til igennem knibeøvelserne, så du får mest muligt ud af din bækkenbundstræning. 

Et eksempel er den nye LELO Luna Smart Bead bækkenbundskugle, der vibrerer, når du skal knibe sammen, og som stopper igen, når du skal slappe af. 

Som "belønning" for dine knib intensiveres vibrationerne, når du kniber sammen, og så bliver træningen straks meget sjovere.

Luna Smart Bead måler styrken på din bækkenbund og tilpasser automatisk træningens sværhedsgrad, så du får præcist den træning, du har brug for. 

Man kan vel bedst sammenligne det med en personlig træner i et fitnesscenter, bare til dit underliv, så du altid er sikret optimal træning.


 

*** VIND EN LELO LUNA SMART BEAD ***

Lige nu har du mulighed for at vinde en LELO Luna Smart Bead Bækkenbundskugle til en værdi af 669 kr. 

For at deltage i konkurrencen skal du:

- Svare på nedenstående spørgsmål. Du kan se farverne på Lelo Luna Smart Bead her

- Indtaste alle kontaktoplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder.

- Og smid da lige et "like" til Aniston.dk på Facebook og/eller et "follow" på Bloglovin, nu du er i gang.

Vinderen findes den 7. november 2014.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce