Aniston

Dildo af sten

Hvad har sten og genbrug at gøre med sexlegetøj?

Dildo af sten
Sex og genbrug er vist to ord, man sjældent hører i samme sætning.

Men ikke desto mindre kan man nu erhverve sig netop en genbrugsdildo, som er designet af norske Laid, der har specialiseret sig i designer-sexlegetøj.

Bæredygtighed i soveværelset
Den nye Laid dildo er således super trendy på flere måder, fordi den kombinerer design og bæredygtighed - og sex er vel altid hot?!

Dildoen passer således ind i den grønne bølge, som skyller ind over os, og som gør brug-og-smid-væk-kulturen helt passé - således også i soveværelset.

Rocks of Norway
Det norske sexlegetøjsfirma Laid har dermed designet en helt ny dildo, der er lavet af rester og genbrugssten fra det norske stenbrud Rocks of Norway. Stentypen hedder Larvikit, som er intet mindre end Norges nationalsten.
 
Larvikit, der blandt andet er blevet benyttet i opførelsen af FN-bygningen i New York, bliver også ofte brugt til fremstilling af smykker, da den har en skinnende, funklende og blød overflade.
 
”Stenen, som bliver brugt til fremstillingen, er vidt forskellige fra hinanden i overfladen. Derfor vil du ikke alene få en dildo lavet af genbrugssten, den vil også være helt unik. Din helt egen,” fortæller Mathilde Mackowski fra Sinful.dk, der står for salget af genbrugsdildoerne til danskerne.
 
Skulle du få lyst til at kaste et blik på materialet, inden du får den bæredygtige genbrugsdildo ind i dit soveværelse, kan det nævnes at Mercedes Benz hovedkvarter i København er opført med den norske nationalsten.
 

Laid genbrugsdildo i sten forhandles her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce