Aniston

Perfekt sexmad - få opskriften her

Læs med og lær, hvordan du laver den perfekte sexmad.

Foto: Creamatsassafras.com.au - Perfekt sexmad - få opskriften her Foto: Creamatsassafras.com.au
Du har knoklet i køkkenet hele eftermiddagen, du har brugt ekstra lang tid foran spejlet, og nu sidder du mæt og hygger med din udkårne.

Lidt for mæt. Sådan helt tung i kroppen og uoplagt til, hvad der ellers skulle være en fræk aften i erotikkens tegn.

Kender du det scenarie? Hvis du gør, er du langt fra alene.

Både privat og igennem mit arbejde med Danmarks største sexshop, Sinful.dk, kender jeg rigtig mange, der har prøvet det, og det er lige ærgerligt hver gang, uanset om det er date night med din partner igennem lang tid eller en date med en ny flirt.

Derfor er der god grund til at tænke menuen efter en ekstra gang, så du vælger en scoremiddag, der både imponerer, og som samtidig giver dig energi til at præstere og nyde.

Selvom I måske begge er vilde med store steaks og gourmet fritter, vil lettere retter gøre, at I kan undgå den tunge og uoplagte følelse i kroppen. Her er salater og fisk gode bud på mad, der giver næring og energi, uden at lægge sig for tungt.

Vin er manges foretrukne drik til en god middag, men det er en god idé at begrænset indtaget af det. Vin gør nemlig, at vi mærker mindre, og det vil da være en skam ikke at kunne mærke pirrende berøringer, kys og kærtegn til fulde.

Nå ja, så kan vin også påvirke hans evne til at få og opretholde en rejsning, så sexlysten i værste fald kan styrtdykke. Ikke lige det, du gik efter, vel?
ANNONCE
Foto: Line Thit Klein - Perfekt sexmad - få opskriften her Foto: Line Thit Klein

Start tidligt
Hvis du vil forberede dig bedst muligt, kan det godt betale sig at starte tidligt, og hvis du begynder morgenen før din date, kan kroppen nå at fordøje og absorbere de næringsstoffer, du giver den.

For at få det bedste råd til, hvilken mad du skal spise for at forbedre din sexlyst og gøre kroppen klar til den bedste elskov, har jeg spurgt Umahro Cadogan. Han er en af landets største madguruer, og han har specialiseret sig i helsegastronomi, biokemi og funktionel medicin.

Umahros anbefaler at starte dagen med en juice, der består af rødbede, ingefær og citron.

Ved at kombinere de fire ingredienser kan du øge blodgennemstrømningen i kroppen, og det er godt, når du ønsker at mærke mere, præstere mere og holde dig kørende i længere tid.

Juicen kan altså også bruges, hvis du har en krævende hverdag, der kræver ekstra energi, og hvor du skal holde mange bolde kørende. Den kan f.eks. være en hjælp, hvis du skal have børn, kærlighed og arbejde til at gå op i en højere enhed.

Du kan drikke juicen både morgen, middag og aften, enten op til en date, (et vigtigt møde, en børnefødselsdag eller andet, hvor du skal være på) eller, endnu bedre, som en fast del af din hverdag.

Opskriften på juice, der styrker sexlysten
Til denne juice skal du bruge:

- En saftpresser
- 500 g rødbede (renset, ikke skrællet)
- 1 æble
- 1 citron med skræl
- 25-100 g ingefær, alt efter hvor stærk du vil have juicen. Du kan bruge mere rødbede og mindre ingefær, hvis du ikke kan lide smagen af ingefær.

Du får mest næring af ingredienserne, hvis du vælger at købe de økologiske af slagsen. Som minimum bør du bruge økologisk citron, hvor skrællen ikke er overfladebehandlet.

Kør alle ingredienserne igennem saftpresseren. Hvis ingredienserne er lidt for store til maskinen, så skær dem i lidt mindre stykker.

Rigtig god fornøjelse :)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce