Aniston

Sexlegetøj I kan nyde sammen

Vil du opnå endnu større nydelse med din partner, kan sexlegetøj hjælpe.

Sexlegetøj I kan nyde sammen

Det er med sex, som det er med aftensmad eller tøj; Forandring fryder. Det gælder også, selvom man har fundet ud af, hvad der virker for en, og hvad man godt kan lide.

Variation giver krydderi til sexlivet, og selv små ting kan gøre en stor forskel og give jer nye og spændende oplevelser sammen.

I kan f.eks. gøre noget under forspillet, som I ikke har gjort før, prøve nye sexstillinger eller finde et stykke sexlegetøj, I kan bruge sammen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hvis sexlegetøj er noget, I har lyst til at eksperimentere med, kommer her et par bud på, hvad I kan prøve, som kan hjælpe jer til endnu større nydelse, når I er sammen.

ANNONCE
Sexlegetøj I kan nyde sammen

Frækt forspil
Det kan være utroligt pirrende at give sig hen og lade sin partner tage kontrollen over ens nydelse, ligesom det også kan være virkelig frækt, at være den, der tager kontrollen.

Om det er dig, der tager kontrollen, eller om det er din partner, kommer ud på ét, og I kan sagtens skiftes, hvis I har lyst. 

Et godt sted at starte, hvis I vil eksperimentere med dominanslege, er et blindfold. Blindfoldet lukker alt lys ude, så synssansen sættes ud af spil, og kroppens andre sanser skærpes. Det får berøringer til at føles mere intense, så selv fjerlette strejf virkelig vil kunne mærkes.

Blindfoldet kan krydres med med et sæt håndjern eller manchetter, så den af jer, der lader sig underkaste, bare kan tage imod og nyde, hvad der bliver gjort.

Det giver en helt anden og ekstra stor effekt, når man er bundet fast, og det er en stor tillidserklæring, når man overgiver kontrollen til en anden på den måde.

Nu kan den, der tager styringen, frit finde på dejlige og pirrende ting, der kan gøres for at forkæle den anden.

Hvad med at give en afslappende massage eller stryge en fjer blidt hen over huden, så det giver en kildende fornemmelse? I kan også bruge en blød spanking paddle til sensuelle strejf og blide smæk.

Det officielle Fifty Shades of Grey Begynder Bondage Sæt er et godt sæt at starte med, når I vil eksperimentere med dominans for første gang. Sættet indeholder et blindfold, fire manchetter og en paddle med to forskelllige sider, så I kan variere følelsen.

Delene kan selvfølgelig også købes separat, hvis I hellere selv vil sammensætte et sæt.

ANNONCE
Sinful.dk - Sexlegetøj I kan nyde sammen Sinful.dk

Større nydelse, når I nyder hinanden
Vil I hellere prøve noget, der kan bruges, mens I er sammen, og som I begge kan have glæde af på samme tid, er den nye We-Vibe 4 Plus Par Vibrator et rigtig godt bud.

Vibratoren bæres under sex og forstærker følelsen, når I er sammen. Vibratoren stimulerer hendes klitoris og G-punktet, mens også han vil kunne mærke de pirrende vibrationer, og I har fuld frihed til at nyde jeres yndlingsstillinger.

Det er ikke uden grund, at We-Vibe er blevet verdens mest populære parvibrator.

Det helt unikke ved We-Vibe 4 Plus er, at den kan fjernstyres med din smartphone, og at I selv kan sammensætte personlige vibrationsprogrammer, der vibrerer præcist, som I bedst kan lide det.

Er I mere til forudindstillede vibrationsmønstre, er der 11 af slagsen, I kan vælge imellem alt efter, hvad I foretrækker. 

Find det rigtige sexlegetøj
Hvis I vil være sikre på at finde et stykke sexlegetøj, I begge kan li’, er det en god idé at snakke sammen om, hvad I godt kunne tænke jer, på forhånd. På den måde kan I bedre vurdere udvalget og finde det helt rigtige produkt til jer. 

Der findes forskellige guides til sexlegetøj, I kan bruge, hvis I vil have hjælp til at finde det rigtige produkt, og ellers kan du selvfølgelig kontakte den shop, du vil købe fra, og bede dem om hjælp. 

Rigtig god fornøjelse :)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce