Aniston

Eighty Days - Rød

Foreløbigt sidste kapitel i trilogien om sex, Summer og Dominik.

3 ud af 6 stjerner
Eighty Days - Rød
Hvis ikke man har fået nok af mummy-porn, efter at have læst Fifty Shades of Grey, kan man passende kaste sig over "Eighty Days"-serien om violinisten Summer Zahova og hendes seksuelle eskapader.

"Eighty Days"-serien går skridtet videre end Fifty Shades, og man skal ikke have tendens til røde ører, når man kaster sig ud i Vina Jacksons erotiske univers.

"Eighty Days - Rød" er den sidste bog i trilogien om Summer og Dominik, og her fører hovedpersonens veje endnu engang til London - og lige ind i armene på Dominik.

Dominik vender tilbage
Summer har forladt New York for endnu engang at slå sig ned i London. Hun har forladt den rare men, efter hendes mening, lidt kedelige kæreste, og hun er endnu engang single og kaster sig uden bekymringer ud i nye seksuelle udfordringer - dog ikke helt uden at se sig tilbage.

Dominik spøger nemlig stadig i hendes tanker, og mens hun forfølger sine drømme og lyster i Europas storbyer, så kan hun fortsat ikke slå Dominik ud af sit hoved - og da slet ikke, da hendes elskede violin bliver stjålet.

Tilfældigheder gør, at Dominik endnu engang bliver en del af hendes liv, og de må begge sande, at de stadig føler sig mere end tiltrukket af hinanden.

Ikke længere så chokerende
Vina Jackson (synonym for en kvindelig og mandlig forfatter) fører endnu engang læseren ind i BDSM verdenen. Og fordi man nu har været igennem både "Eighty Days - Gul" og "Eighty Days - Blå" chokerer det ikke længere. 

Tværtimod er man begyndt at holde en lille smule af personerne, også selvom disse ikke altid er fulgt helt til dørs og lige realistiske. 

Men fordi den ikke længere kan chokere, og fordi "Eighty Days"-serien vil altid være efterfølgeren til Fifty Shades og, uden tvivl, altid vil blive sammenlignet hermed, burde den i dette sidste afsnit af trilogien have taget skridtet lidt videre og have tilført noget nyt til historien.

Det er der dog ikke, og Eighty Days handler derfor fortsat meget mere om drifter og sex end om kærlighed. Det er helt ok og har hele tiden været fokus, men man kunne godt savne et ekstra twist i denne, foreløbigt, afsluttende del af trilogien.


"Eighty Days - Rød" er skrevet af Vina Jackson og udgivet af Lindhardt & Ringhof.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce