Aniston

40 pct. rabat på forårets bedste updates af hjemmet

Klik, som altid, på foto for at se detaljerne. - 40 pct. rabat på forårets bedste updates af hjemmet Klik, som altid, på foto for at se detaljerne.


Jeg synes, jeg har mange drømme til at forny boligen her til foråret.

Jeg drømmer om at male en væg i soveværelset og børneværelset, jeg vil gerne have endnu flere planter ind i hjemmet (det er så godt for humøret og indeklimaet), og jeg sukker efter endnu flere bløde hjørner og elementer i vores hjem.

Desuden skal altanen opgraderes her til foråret, hvilket vi ikke helt fik gjort sidste forår, hvor netop det faktisk også stod højt på listen over gøremål. Måske det vil lykkes i år ...

Vi har dog netop købt et par nye tæpper, planter og puder til at skabe lidt ekstra hygge. Det pynter foreløbigt gevaldigt, og giver en helt anden stemning.

Bl.a. er der flyttet et lækkert stort tæppe fra Ellos ind, som er et utroligtt godt køb, og som dagligt spreder rigtigt stor lykke uanset, om vi bygger med LEGO, spiller spil eller bare danser rundt på stuegulvet (og lige ift. det sidste er underboen nok også ret glad for, at vi har fået et tæppe at stepdanse på!)

Apropos lækre ting til hjemmet, så har Ellos netop bygget hjemmesiden om, så den skulle være nemmere at navigere på. 

Det fejrer de med 40 pct. rabat på den dyreste vare.

Det vil sige, at der kan være ret mange penge at spare på fx de utroligt pæne tæpper, som de holder sig.

Jeg synes personligt, det er en rigtig god mulighed for at få indkøbt nogle af drømmekøbene på webshoppen, som altså faktisk har helt utroligt mange fine ting til hjemmet! Jeg finder i hvert tilfælde ofte gode ting, som bare må bo hjemme hos os på netop Ellos.

Rabatten fratrækkes automatisk fra kassen, når man kommer ind på siden.

Skulle den dog ikke gøre det, så er rabatkoden til Ellos: 355724.

Rabatkoden gælder naturligvis også tøj til herre, dame og børn.


Direkte links til de lækre sager på billedet:
1) Ryatæppe Ellos Home
2) Sengetæppe Ellos Home
3) Sofabord Ellos Home
4) Puf Ellos Home
5) Stol Ellos Home

00.datafeed
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce