Aniston

Gå væk tilstoppede porer og glinsende pande!

Der er ikke meget i denne verden, som kan gøre mig så irriteret som problemhud. Eller jo, verden har jo større problemer.

Men i dagligdagen når man kigger sig selv i spejlet og endnu engang spotter en hudorm, fedtede og tilstoppede porer på næsen og hagen, som alt sammen er toppet med en godt glinsende pande, der stirrer tilbage på én i spejlet, så bliver man bare opgivende.

Det eneste, jeg har oplevet, der overhovedet har virket for at bekæmpe tilstoppede porer er en god gammeldags ansigtsbehandling med en god og slidsom dybderens.

Desværre holder resultatet af sådan en behandling som regel kun i en til to ugers tid, og så må man på den igen. Og med den kalenderlogistik, jeg i forvejen holder mig, så er det bare svært at få en god ansigtsbehandling lagt ind med bare nogenlunde jævne mellemrum - desværre!

På hudplejeklinikker har de dog ofte adgang til helt andre og mere potente hudplejeprodukter, som kan gøre underværker.

Dem kunne man godt ønske sig, at man også havde adgang til derhjemme.

For nyligt er et af de populære professionelle hudplejesystemer fra USA's klinikverden dog kommet til Danmark.

Dr. Zein Obagi, som står bag ZO Skin Health samt ZO Medical, er kendt i store dele af verden som hudlægen, der først og fremmest går efter at skabe en sund hud fremfor at bekæmpe hudsygdomme. 

Filosofien bag hans hudplejeserie, ZO Skin Health, der både er henvendt til klinikker og private, er således den samme. Hudpleje skal være forebyggende, og har man problemhud, så starter behandlingen på en klinik og fortsættes derhjemme, så man fx ikke går hjem fra en behandling og står med samme problem en uge eller 14 dage efter behandlingen.

Det lyder måske lidt som noget, man har hørt tidligere i en overentusiastisk og glittet tv-shopreklame, som man har stenet i en sen nattetime på et hotelværelse i USA. Men jeg tror faktisk, at det i dette tilfælde holder!

Jeg fik nemlig for nyligt fingrene i et par af produkterne fra ZO Skin Health - bl.a. Offects TE-Pads Acne Pore Treatment. Og selvom jeg kun har brugt sidstnævnte produkt i nogle dage, så ser jeg faktisk allerede en effekt på både porer og shine i panden. Ikke en revolutionerende effekt, som har resulteret i, at jeg på nul komma fem har fået den fineste porcelænshud. 

Men min hud er blevet glattere, renere og mindre fedtet på blot få dage, hvor jeg har brugt ZO Skin Health Offects TE-Pads Acne Pore Treatment morgen og aften.

Offects TE-Pads Acne Pore Treatment er da også, efter sigende, baseret på nogle utroligt potente formler, som også gør, at man lige skal holde øje med, hvordan huden evt. reagerer på dem. Oplever man fx pludselig tørhed, så skal man skrue ned for brugen, så man kun bruger de små pads om morgenen.

Indtil videre elsker min hud dog de små våde og let kradsende pads, så jeg klør på to gange i døgnet. Og det er oven i købet en af de nemmeste rutiner, jeg har (ud af mange) på badeværelset.

ZO Skin Health Offects TE-Pads Acne Pore Treatment kommer i en lille boks med væske i en beholder og pads i en anden.

Når man så går i gang med at bruge de små pads, så hælder man hele indholdet af væskebeholderen i beholderen med pads, så de små pads bliver gennemfugtet og suger alt væsken til sig.

Væskebeholderen kan man efterfølgende smide ud (til genbrugsglas), for den skal man ikke bruge mere. 

Beholderen med de små pads kan man til gengæld stille på badeværelseshylden, så man husker at bruge en pad hver morgen og en pad hver aften, som man bruger i hele ansigtet og på halsen. 

Den lille pad føles en smule grov på huden, og så er den spækket med bl.a. salicylsyre, som jeg faktisk aldrig tidligere har oplevet at få en effekt af. Men det får jeg altså af de små pads og den opløsning, som Dr. Zein Obagi på en eller anden måde har formået at sammensætte salicylsyren i.

Offects TE-Pads Acne Pore Treatment indeholder også umiddelbart en del alkohol, hvilket jeg normalt heller ikke er den store fan af på huden. Men jeg sørger for at fugte huden super godt efter brugen af Offects TE-Pads Acne Pore Treatment, og jeg har indtil videre faktisk ikke oplevet, at huden har virket tørstig.

Til gengæld oplever jeg pænere porer og en tand mindre skinnende hud, og det, synes jeg, er gået utroligt stærkt! Så jeg fortsætter med testen lidt endnu og ser, om produktet måske endda kan give endnu mere resultat. For  det ville jo være fantastisk!

Det er naturligvis vigtigt at understrege, at ZO Skin Health Offects TE-Pads Acne Pore Treatment ikke er et produkt til dig, som oplever en enkelt bums eller hudorm en gang om måneden. Du har slet ikke behov for et produkt til uren hud. Du skal bare lade bums være bums og prise dig lykkelig over, at den er væk igen om to dage.

Men døjer du meget med tilstoppede porer, hudorme, urenheder og en pande, der skinner om kap med solen, så er du i målgruppen for produktet. Husk dog også, at der skal fugt fugt og atter fugt til, da udtørring aldrig er vejen frem, hvis man vil have en sund hud

Som nævnt er jeg også i færd med at teste et par andre produkter fra ZO Skin Health, som, jeg håber, er lige så vilde som mine nye små yndlings-pads!


ZO Skin Health og ZO Medicals forhandles indtil videre kun hos klinikken Inviocare i KBH K i Danmark, men mon ikke, der løbende kommer flere forhandlere til.

ANNONCE
Gå væk tilstoppede porer og glinsende pande!
Del

Seneste nyt

Annonce