Aniston

Negle contouring - og pludselig var jeg trendy

Hver sæson sine trends - også når det gælder negle.

En af de tendenser, som igen er poppet op nu her til foråret, er contouring af neglene.

Som med contouring i ansigtet, handler det om at arbejde med produkterne og nuancerne (i dette tilfælde neglelakken), så de får noget til at se anderledes ud.

Med neglecontouring kan man ganske enkelt få neglene til at se smallere og længere ud.

Og mens jeg aldrig rigtigt er blevet fan af contouring i ansigtet, så har jeg længe benyttet mig af contouring af neglene. Også lang tid inden, jeg vidste, at der overhovedet var noget, der hed contouring.

Det har jeg delvist, fordi jeg ikke kan lide at have lange negle (det er jo utroligt upraktisk), men jeg kan godt lide, at de ser længere ud, rent optisk, end de er. Det gør de meget nemt, når man benytter sig af det, der altså i dag hedder contouring.

Desuden er det meget nemmere at lægge neglelak på contouring-måden, og det er, ikke mindst, nemmere at få neglelakken af igen, fordi man ikke har neglelak helt ud til siderne af neglen og dermed nemt helt nede under huden.

Jeg skrev bl.a. om metoden her.

Denne sæson er jeg dog tilsyneladende (stadig) trendy, for nu varsler mange af de trendsættende makeupartister inden for negle om, at det er det sidste nye hotte.

Dog har de bl.a. arbejdet med en helt lys farve på hele neglen, hvor de så har lagt en stribe lidt mørkere neglelak i nogle strøg på midten.

Det kunne eksempelvis være en pæn nude neglelak som bund og en mørkere brun neglelak på toppen eller en lys lyserød som bund og en mørkere lyserød eller pink på toppen. Du forstår, hvor jeg vil hen.

At mikse en lys farve og en mørkere farve neglelak giver samme effekt, som den jeg altid benytter: Nemlig at neglene ser en del længere ud, end de er. Og faktisk bemærker man ikke, at der er tale om snyd med mindre, man kigger meget godt efter - og det gør de færreste.

På billederne har jeg i øvrigt leget lidt med en anden forårstrend.

De stærke farver trumfer nemlig de nude og sarte dette forår, og det er CND Vinylux' nye forårsfarver et ret godt vidne om.

Den nye forårskollektion fra CND Vinylux Weekly Polish indeholder således bl.a. neglelakker i stærkt blå, gule og pink nuancer. Så det er helt okay at gå amok i lækre forårsfarver ved hylden med neglelak uanset, om man arbejder med contouring eller ej.

ANNONCE
Negle contouring - og pludselig var jeg trendy
Del

Seneste nyt

Annonce