Aniston

En venneanmodning til dit hår

En venneanmodning til dit hår


”Dear Hair” … Sådan starter beskrivelsen af egenskaberne i de enkelte produkter på Björn Axens helt nye hårplejeserie.

Det står der som en lille venneanmodning til ens hår, fordi netop dette venskab nemt kan afgøre, om det bliver en god eller dårlig (hår-)dag.

Det er ret fint! Særligt fordi man faktisk ret hurtigt bliver gode venner med den nye serie Björn Axén Organic.

Ud over at være venlig og nem at holde af, så er den nye hårplejeserie også ude på at gøre noget godt for miljøet, og på den måde er Björn Axéns nye økologiske serie bare ret feel-good.

Det er den bl.a., fordi Organic-serien er baseret på en hel del naturlige og økologiske ingredienser, og fordi emballagen desuden er designet af den minimale mængde plast og delvist af genbrugsplast.

Samtidigt er det også en ret elskelig lille serie med produkter, der dufter utroligt rart.

Man kan derfor heller ikke undgå at få et lille øjebliks ro på i badet, når man bruger den fugtgivende shampoo og balsam.

Personligt er jeg dog særligt vild med den lille olie, Björn Axén Organic Caring Hair Oil, som er en del af serien.

Jeg bruger blot en enkelt dråbe fordelt i håret, og det holder samling på lokkerne dagen lang – helt uden af fedte!

Olien indeholder et helt væld af lækre olier: Havtorn, shea, jojoba, solsikke, rasp og mange flere. Og selvom det lyder som noget, der potentielt godt kunne tynge håret en hel del, så har Björn Axén faktisk formået at lave en olie, som giver glans og pleje, men som samtidigt er ultra let, når den først er anvendt i håret.

Olien fungerer i øvrigt rigtigt godt sammen med de øvrige stylingprodukter i Organic-serien.

Jeg har forsøgt mig med først at bruge olien (bare i det håndklædetørre hår efter badet med den), så har jeg brugt Björn Axén Universal Styling Cream i håret efter, at det er tørret.

Cremen er SÅ nem at arbejde med og giver et super let hold, som man sagtens kan lege med i løbet af dagen. Så den kan man nemt bruge i al slags hår til lige at få lidt samling og styling på lokkerne.

Som glasur på toppen har jeg brugt Björn Axén Organic Texturizing Salt Water Spray, som bare lige tilfører lidt ekstra hold samt giver lidt tekstur og saltvandsfølelse til håret – dog uden, at det føles som om, at du har været ude i bølgen blå i timevis.

Særligt stylingprodukterne i den nye Organic- serie er faktisk utroligt gode! Og de kan fint alle tre bruges til både langt og kort hår og sammen og hver for sig.

Lillemanden er fx stor fan af Universal Styling Creme til, som han har stjålet nogle morgener, når han har skullet tæmme morgenmanken. Den fedter nemlig ikke i hænderne og er tilpas i konsistensen til, at alle og enhver kan styre den.

I øvrigt indbyder duftene på hele Björn Axén Organic-serien til, at man sagtens kan blive venner med både Organic-seriens fem produkter og dermed med ens hår på kryds og tværs af familien.


Björn Axen Organic-serien forhandles hos frisøren.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce