Aniston

Førstehjælp til slidte negle efter gellak

Førstehjælp til slidte negle efter gellak


Sådan en weekend flyver jo alt for hurtigt af sted, når man har alskens praktiske ting, der skal ordnes.

En af de ting, som jeg satte mig for at bruge weekenden på, var bl.a. at give det et forsøg med at fjerne den Le Mini Macaron gellak, som jeg skrev om forleden.

Lakken havde jo siddet på i lidt over tre uger, og jeg havde ikke den fjerneste idé om, hvilken forfatning mine negle ville være i under lakken. Ligesom jeg heller ikke havde nogen idé om, hvor besværligt og tidskrævende det evt. ville blive at få den meget overbevisende og holdbare gellak af igen.

Det viste sig dog, at det ikke var synderligt besværligt at få Le Mini Macaron gellak af igen. 

Først sled jeg lidt på overfladen med den tilhørende fil. Så brugte jeg en af de små renseservietter på hver enkelt negl, og dernæst kunne lakken faktisk kradses forholdsvist nemt af neglene.

Der hører små poser renseservietter med til Le Mini Macaron startpakken, og hvis man pakker hver enkelt negl ind i servietten og pakker posen omkring, løsner gellakken sig, så man nemt kan kradse den af.

Jeg brugte kun en enkelt af de små poser på samtlige fingre, og lod så posen gå på omgang, mens jeg trak lakken af den foregående finger. Men hvis det skal gå lidt stærkere, kan man jo bruge fem eller ti af de små poser med servietter.

Som jeg havde forudset, var neglene lidt slidte og tørre under gellakken. Ikke noget vildt og heldigvis heller ingen misfarvninger. Men neglene havde trods alt brug for lidt intens pleje for at blive stærke og pæne igen. 

Det er, synes jeg, helt normalt, at neglene bliver lidt skrøbelige, tynde og tørre, når man har brugt gellak eller Shellac. Heldigvis er min erfaring dog, at man med den helt rette pleje, kan få rigtigt pæne og stærke negle igen på blot et par dage.

Jeg har rigtigt gode erfaringer med at bruge CND RescueRXx Daily Keratin Treatment, som er en behandlingslak med opbyggende keratin, der styrker selv de mest slidte negle på blot en dag eller to.

Fordi sådan en keratinplejebehandling kan være lidt en fedtet affære, som desuden skal have tid til at trænge ind, bruger jeg den altid på de rene negle lige før sengetid. Så får behandlingen lov til at trænge ind og gøre sit, mens jeg sover sødt. 

Efter blot et par dage med behandlingen er mine negle som nye igen, og de føles både stærkere og længere.

RescueRXx Daily Keratin Treatment er altså lidt af en mirakelkur til tørre og slidte negle, og den kan også gøre underværker, hvis man blot er typen, der får meget tørre negle af det kolde vejr.

CND RescueRXx Daily Keratin Treatment males i øvrigt bare på hele neglen ligesom en neglelak, og så tryller den ellers løs over nat.

Mine negle er i hvert tilfælde allerede nu klar til en ny omgang neglelak, som, jeg tænker, skal være en lækker nude kulør, nu hvor jeg stadig har lidt gylden Bali-farve på hænderne.


CND RescueRXx Daily Keratin Treatment forhandles der, hvor du også ellers kan købe CND's sortiment.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce