Aniston

[Konkurrence]: Mælkesyrebakterier til skolestart

På den anden side af sommeren venter skolestarten på os.

Det er en stor ting, og vi glæder os rigtig meget til at se, hvad det vil sige at gå i skole i dagens Danmark. Det er jo nok markant anderledes end dengang, hvor jeg selv startede i børnehaveklasse, og hvor jeg spændt hankede op i min lyserøde JEVA skoletaske, pakkede madpakken og drog af sted mod det ukendte, som skulle ende i flere års skolegang, end jeg lige på stående fod kan tælle mig frem til.

En ting har dog ikke forandret sig. Det kræver overskud at gå i skole - både fra forældre og, ikke mindst, for børn.

Vi kan allerede mærke, at SFO-starten har været overvældende og krævet mere energi i hverdagen. Og for første gang i mange år oplever vi en dreng, som er træt om eftermiddagen pga. indtryk, opgaver og mange mennesker, som man skal forholde sig til.

Skolestart betyder også nye omgivelser. Og ligesom med vuggestuestart og børnehavestart kan det betyde flere sygedage ganske enkelt, fordi man kommer ind et sted, hvor man møder nye bakterier.

Heldigvis er Lillemanden aldrig syg (7-9-13), og det har han faktisk ikke været, siden han begyndte at indtage mælkesyrebakterier dagligt for cirka halvandet år siden.

Han elsker oven i købet de små bamser fra Duolac, som, han mener, smager af softice, og hvis jeg ikke selv husker en lille bamse på morgenmadstallerkenen, så er han mand for at huske mig på den!

Og fordi cirka 70 pct. af vores immunforsvar sidder i tarmen, kan det være en god idé at holde balancen mellem bakterierne intakt ved at tage mælkesyrebakterier. Vi oplever i hvert fald på egen krop, at et dagligt indtag af mælkesyrebakterier både giver mere overskud og færre sygedage.

Mælkesyrebakterierne fra Duolac smager i øvrigt ikke bare godt og er formet som små drenge- og pigebamser. De indeholder også dobbeltcoatede mælkesyrebakterier, som er ekstra godt beskyttede til den turbulente vej gennem vores fordøjelsessystem, som nemt kan slå de små skrøbelige bakterier ihjel.

11. august går det for vores vedkommende løs med første skoledag, og vi mangler faktisk kun at finde den helt rigtige skoletaske, så er vi flyvende med både penalhus, et væld af madkasser og drikkedunke samt naturligvis et lille lager mælkesyrebakterier ;-)

Hop ned under billedet, hvis du vil vinde et lille skolestartskit fra Duolac ...

ANNONCE
[Konkurrence]: Mælkesyrebakterier til skolestart

VIND DUOLAC MÆLKESYREBAKTERIER
SAMT EN DRIKKEDUNK TIL SKOLESTART


Deltag i konkurrencen om to gange Duolac Daglig Børn med 30 stk. bamser i hver samt en af de lækre drikkedunke fra Sistema.

Sådan deltager du:
- Svar på nedenstående spørgsmål

- Udfyld alle oplysninger, så vi ved, hvor vi skal sende præmien hen, hvis du vinder (husk, at det skal være dig som voksen, der deltager. Ikke barnet)

- Smid gerne et like efter Aniston.dk på Facebook

- Tryk "deltag", og kryds fingre for, at I bliver de heldige vindere.

Konkurrencen afsluttes den 3. august 2016, og vinderen får direkte besked via mail.

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce