Aniston

Ferieminder ført ud i hverdagen

Ferieminder ført ud i hverdagen

Mandag ... igen! Ikke at jeg normalt har noget imod mandage. Men lige for tiden synes jeg, vejret er for surt, og den danske sommer bare er for grå og kedelig. 

Godt, man har en hedebølge i USA at se tilbage på. Vi fik forhåbentlig tanket den portion D-vitamin, som skal føre glade, raske og tilfredse igennem vinteren.

Og apropos ferie ... Efter vi ikke længere printer vores feriebilleder, er det ikke meget, man vender tilbage og svælger ved ferieminderne. I hvert fald tager jeg så mange billeder i hverdagen, at feriebillederne sjældent bliver fundet frem igen.

Jeg sørger for at lægge dem på Facebook, så de dukker op i ny og næ (behøver jeg at sige, at jeg elsker Facebook Memories?!), men ellers er det jo ikke mange timer, man bruger på at bladre igennem de oceaner af fotos, man tager på sådan en ferie.

Men jeg er ikke villig til at give helt slip på ferieminderne, så nu har jeg simpelthen fundet mine to favoritbilleder fra USA frem fra mit VSCO cam album på telefonen og har fået dem trykt på bl.a. et par stofposer. 

Jeg har stort set altid en stofpose med mig i eller ved siden af tasken, så jeg tænker, det er en god og sjov måde at bevare de gode ferieminder i hverdagen.

Det ene foto er af mine fødder i sandaler (havde ikke andet på i samtlige tre uger i USA) foran den bedste isbutik i Gettysburg. De havde tegnet små søde vaffelis på fortovet ved deres butik, hvilket var så fint! I øvrigt skinnede solen fra en skyfri himmel, og det var en dejlig dag!

Det andet foto er fra Soho i New York, hvor vi, udover at shoppe og kigge på mennesker, også nød en del fed streetart, hvilket både jeg og Lillemanden jo har en stor forkærlighed for. Trykket er samtidigt med til at minde én om, at man skal bruge hver dag på bedste vis, så man kan mærke, at man lever. Og det er jo et meget godt motto at have med sig på tur igennem byen.

Stofposerne er lavet med Kiip app direkte fra telefonen, så jeg var lidt spændt på, hvordan trykket ville komme til at stå i opløsning etc. Men de ser virkeligt fine ud, og jeg glæder mig til at lufte dem på en solrig dag i København - hvis vi da snart kunne være så heldige at få en af slagsen. Uanset har jeg sol og gode minder med på tasken ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce