Aniston

Beatles-forældre får Beatles-børn

Beatles-forældre får Beatles-børn

Som ganske ung fik jeg en stor forkærlighed for The Beatles. Til mine forældres store fortrydelse (de havde aldrig været til Beatles) lyttede jeg til The Beatles døgnet rundt, og albums som Magical Mystery Tour blev spillet for fuld drøn, mens jeg sad i min futon med fedtet hår og hullede bukser.

Jeg elskede det! Fik indkøbt alle deres albums, købt fanbøger og plastret væggen til med John, Paul, Ringo og George.

Siden har jeg i ny og næ lyttet til mine mange The Beatles CD'er, selvom det på ingen måde er som dengang på futonen. Det er dog CD'er, jeg aldrig kommer til at smide ud eller gemme helt væk.

Da vi kom hjem fra sommerferie, dykkede Lillemanden ned i de nye ting på Netflix og fandt tegnefilmen Beat Bugs. Pludseligt løb drengen rundt og konstant nynnede Beatles-numre, fordi Beat Bugs, der handler om fem insekter, er baseret på The Beatles-numre.

Her i weekenden satte vi et par The Beatles CD'er på anlægget, total old school, og fik begge skrålet med på Lucy in the Sky with Diamonds og I am the Walrus. Denne gang til mandens store fortrydelse ...

Men det er så vildt hyggeligt, at Lillemanden har samme musiksmag som sin mor, og jeg håber, det varer ved, så han ikke kun ryger i teenagemusikfælden. Derfor er Beat Bugs også et rigtigt godt bud på en serie til lidt musiknørdede forældre og børn. Lillemanden nyder den i hvert fald meget, og jeg nyder, at han går og synger på sit helt eget digtede engelske hele tiden.

Billedet er i øvrigt fra min Instagram og fra en dag, hvor Lillemanden (igen) så serier på Netflix. Han er nemlig også blevet bidt af Voltron, som er en helt anden genre end Beat Bugs og handler om nogle robotter, der kan blive til en større robot ved navn Voltron.

Behøver jeg at sige, at jeg foretrækker, at han ser og lytter til Beat Bugs ;-)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce