Aniston

Vaskbare børnesko og -sandaler

Det kan godt være, børn kommer beskidte hjem fra børnehave. Men hold nu op, de kommer jo hjem som små sorte indtørrede nullermænd efter en varm dag i SFO'en!

Mens det mest var sand fra sandkassen og lidt yoghurt på ærmet, vi havde med hjem fra en dag i børnehaven, så er det sod fra SFO'ens bålplads, jord, støv og snask fra diverse kravlen i træer og køren i gocart, Lillemanden har været smurt ind i, når jeg har hentet ham i SFO'en de seneste par uger.

Men børn bliver beskidte, og det skal der være plads til. Men det er også rart at kunne smide hele baduljen i vaskemaskinen, når man kommer hjem.

Tøj og kasket er da også altid røget i maskinen. Men med fodtøj er det sommetider sværere, fordi det ofte ikke kan gøres rent på andre måder end med en børste og lidt vand eller, hvis det er læder, blot ved at pudse.

Vi har godt nok haft nogle stofsko eller løbesko, som jeg har taget chancen med, og som er blevet smidt i en vaskeposen og i vaskemaskinen med 30 grader. Men ofte har limen eller stoffet ikke kunnet tåle det, og det var så de sko.

Denne sommer er Lillemanden dog blevet udstyret med både sandaler og sneakers, som er egnede til at komme i vaskemaskinen.

Det er helt bevidst, at jeg har valgt netop det, fordi vi så kan holde fodtøjet nogenlunde rent.

Både sneakers og sandaler fra svenske Kavat kan således vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader, hvilket er genialt, når vi taler børnesko.

Samtidig er der tale om kvalitetssko, som kan tåle lidt af hvert, og det er sko, som er gode at gå i, og som understøtter barnets fødder og gang.

Derudover er det en stor bonus, at fodtøjet fra Kavat altid er produceret med flest mulige hensyn til miljøet.

Skoene, som hedder model Halland, er fx produceret af genbrugte materialer og er desuden vandtætte. Mens sandalerne, sjovt nok, ikke som sådan er vandtætte, men de kan tåle leg i vand, og så er de også delvist produceret af genbrugte materialer. Kavat sandalerne hedder i øvrigt model Rio.

Flere af Kavats sko og sandaler til både voksne og børn er desuden Ecolabel certificerede, hvilket flere skomærker jo egentlig burde prioritere.

Kavat børnesko forhandles bl.a. på Boozt.com
ANNONCE
Vaskbare børnesko og -sandaler
Del

Seneste nyt

Annonce