Aniston

Sommer og børnemode fra Forkids

Solen og de nye styles fra Forkids er landet ...

Så blev det endelig sommer og tid til at putte ungerne i shorts, t-shirts, toppe og nederdele. 

Skal det være både farverigt, lege-venligt, fint i designet, dansk, dejligt og til at betale, kan Forkids opfylde alt dette og mere til.

Lillemanden elsker Forkids og har gjort det, siden han var helt lille. Det samme har, sjovt nok, moren (... og faren, som faktisk har været ude og handle nogle af sine favoritter i større størrelser, fordi vi så også lige havde de fine sager, når lillemanden bliver lidt større ...)

Og sørme om vi ikke har været så heldige at få mulighed for at hoppe i nogle af de fineste nye sommerdesigns fra Forkids i anledningen af sommeren, solen og de lune temperaturer.
ANNONCE
Solgul og støvet blå er fantastiske farver på en sommerdag. - Sommer og børnemode fra Forkids Solgul og støvet blå er fantastiske farver på en sommerdag.
Sommer og børnemode fra Forkids
Ovenfor er den fine og bløde polo (model: Golf) i dejlig solgul stylet med lækre blå short (model: Batman), der går til under knæet, og som har justerbar talje, så alle taljemål kan være med.


Forkids Golf polo t-shirt har en vejl. udsalgspris på 129 kr. og findes i str. 92-146.

Forkids Batman shorts har en vejl. udsalgspris på 179 kr. og findes i str. 92-146.
ANNONCE
Forkids' kvaliteter er meget fleksible og legevenlige. - Sommer og børnemode fra Forkids Forkids' kvaliteter er meget fleksible og legevenlige.
Sommer og børnemode fra Forkids
De blå shorts (model: Batman) har en farve, der faktisk passer til mere eller mindre alt. Også Forkids' egne signaturstjerner, der har fyldt meget på tøjet, siden Forkids og søsterbrandet Stjerne blev lanceret.

I sommerkollektionen 2013 er stjernerne til drengene holdt i blå, sort, turkis og sølv nuancer på en hvid baggrund, mens de til pigerne er gule, rosa og lilla på hvid baggrund.

Ovenfor ses Forkids kortærmet t-shirt med stjerner (model: Hej).


Forkids Hej kortærmet t-shirt har en vejl. udsalgspris på 100 kr. og findes i str. 92-128.
ANNONCE
Sommer og børnemode fra Forkids
De fine, og efterhånden klassiske, stjerner findes også i en langærmet model i sommerkollektionen (model: Dejlig) - i samme farver som den kortærmede og i samme lette bomuldskvalitet.

Den er god til varme sommerdage, hvor man vil beskytte ekstra mod solen, idet den er helt let i kvaliteten og i farverne.


Forkids Dejlig langærmet t-shirt har en vejl. udsalgspris på 139 kr. og findes i str. 92-128.


Se flere fotos fra Forkids' sommerkollektion til både piger og drenge i galleriet.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce