Aniston

Forår i Amsterdam - på dansk

Dansk børnemode kan noget, som vækker smil.

Leg i De Bijenkorf i fin t-shirt med striber og traktorer samt de blødeste joggingbukser fra Fred's World's nye kollektion. - Forår i Amsterdam - på dansk Leg i De Bijenkorf i fin t-shirt med striber og traktorer samt de blødeste joggingbukser fra Fred's World's nye kollektion.
Vi er netop kommet hjem fra en lille weekendtur til Amsterdam. I tasken havde vi naturligvis pakket en del dansk børnetøj til Lillemanden, fordi det nu engang primært er det, han slår sine folder i. Og det er meget sjovt, for dansk børnetøj kan altså bare noget, som børnetøj fra andre lande ikke umiddelbart kan.

Dansk børnemode er langt mere farverigt og legesygt end moden til børn andre steder i verden, og det vækker opsigt, smil, små klap på hovedet og hjertelige kommentarer, når man sådan kommer valsende i lækkert, dansk og farverigt børnetøj i udlandet.

Lillemanden stortrives med opmærksomheden, så han er bestemt med på løjerne. Og her i weekenden var han bl.a. iklædt sit fine nye sæt fra Fred's Worlds helt nye forårkollektion. Det gav mere end bare et enkelt lille smil med på vejen. Han blev rodet i håret og fik fingerkys og vink med på sin vej.

Og så gjorde det vist heller ikke noget, at han havde stylet sit fine og bløde blå og gule sæt med traktorerne på maven med sin super lækre og helt vildt gule vinterjakke fra Racoon Outdoor.

Go forår! Go farver! Go dansk børnemode!!


Se evt. flere fotos af tøjet fra Fred's World i galleriet.

Det fine sæt fra Fred's World finder du på Fred's World's webshop. Jakken fra Racoon Outdoor er fra efterårs- og vinterkollektionen, men de lækre nye forårs- og sommerdesigns er online på Racoon Outdoors webshop. 
ANNONCE
Forår i Amsterdam - på dansk
Forår i Amsterdam - på dansk
Forår i Amsterdam - på dansk
Forår i Amsterdam - på dansk
Forår i Amsterdam - på dansk
Del

Seneste nyt

Annonce