Aniston

Lillemanden anmelder: Iqbal og den hemmelige opskrift

Lillemanden anmelder: Iqbal og den hemmelige opskrift

Lillemanden er flere gange over årene blevet inspireret af sjove, frække og meget fantasifulde Iqbal fra Manu Sareens herlige børnebøger.

Senest i weekenden, hvor Lillemanden hev cykelhjelm og løbehjul frem, fordi Iqbal jo er så dygtig til at stå på løbehjul.

Anledningen var ikke, at vi endnu engang havde læst en af de fine Iqbal Farooq bøger. I stedet havde vi set filmen "Iqbal og den hemmelige opskrift", som endelig er udkommet på dvd, bluray og på Blockbuster.

Efter at have gennemtygget stort set alle Iqbal Farooq bøger lige siden, den første udkom, var det egentlig meningen, at vi ville have set filmen i biografen.

Men så løb kalenderen fra os, og derfor blev det aldrig til noget. Så vi har ventet i spænding på, at den skulle udkomme, så vi kunne se den herhjemme, for vi havde faktisk begge glædet os.

Når man er et lille københavnerbarn, er det for det første hyggeligt at se en film, som er optaget i København. Lillemanden kunne genkende mange af stederne og sad med store øjne, når tingene på tv'et foregik på steder, hvor han havde været for nyligt.

Han var super optaget af historien, af venskaberne, af de onde skurke, som vil bombe Tivoli (det faldt ikke i god jord!!) og, ikke mindst, af Iqbal, veninden Sille og lillebroren Tariqs bombe, som er den, der sætter hele historien i gang. Sådan en bombe vil han nemlig også gerne selv lave, nu hvor han snart skal i skole. Ja, Iqbal inspirerer ham ret meget på godt og ondt ;-)

Nu er Lillemanden normalt en fyr af mange ord, men han var helt stille under stort set hele filmen, og hans bedømmelse af "Iqbal og den hemmelige opskrift" var også kortfattet: "Virkelig god film! Kan vi se den igen med det samme?" Og det gjorde vi så!


"Iqbal og den hemmelige opskrift" er netop udkommet på dvd, bluray og til leje og køb på Blockbuster.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce