Aniston

Filmanmeldelse - Thor 2: The Dark World

Thor skal atter igen svinge sin hammer for at redde verden.

5 ud af 6 stjerner
Foto: Disneybio.dk - Filmanmeldelse - Thor 2: The Dark World Foto: Disneybio.dk
Chris Hemsworth svinger atter Mjölner i et brag af en fortsættelse. "Thor 2" har premiere i dag, og der er ikke sparet på hverken energien eller krudtet.

Der er gået to år, siden Thor sidst var på Jorden, og han sagde farvel til sin spirrende romance, Jane. Bifrost blev tilintetgjort, og vejen mellem deres to verdener sat til vægs.

I mellemtiden har en ukendt magt rejst sig fra asken for at få hævn over Asgård og De Ni Riger. Den hævngerrige Malekith søger det ultimative våben kaldet 'Æteren', som kan destruere alt på sin vej og alt det Thor har kært.

På Jorden prøver Jane at komme videre med sit liv og over sine følelser for Thor, da hun pludseligt og uventet bliver den manglende brik i Malekiths hævnspil. Imens mærkes det i  Asgård de ukendte kræfter 'Æteren' besidder, da De Ni Rigers konstallation gør, at der er passage mellem alle verdenerne, og dette bringer Thor direkte til Jane igen.

Linjerne er trukket hårdt op, da Thor kommer face til face med Malekith i en kamp for overlevelsen, retfærdigheden og ikke mindst for kærligheden.
ANNONCE
Foto: Disneybio.dk - Filmanmeldelse - Thor 2: The Dark World Foto: Disneybio.dk
En film spækket med gnister og smukke effekter
"Thor 2 - The Dark World" har fart over feltet og flotte effekter, og denne gang er det Alan Taylor, der har siddet i instruktørsædet. 

Den originale cast er også tilbage og i de fremtrædende roller ses Chris Hemsworth, Natalie Portman, Anthony Hopkins og ikke mindst Tom Hiddleston igen. 

Omdrejningspunktet er den ultimative kamp mellem det gode og det onde. Og her går det alt sammen op i en smuk enhed af flotte billeder og effekter. Der er brugt mange kræfter på det visuelle billede, og det er fornøjelse at se de flotte scener på lærredet.

Uventet alliance og godt skuespil
Hemsworth og Portmans kemi er stadigt gloende hed og de spiller begge deres roller godt.

Tom Hiddleston som Loke er især en behagelig overraskelse, da han spiller med charme og en humor der sidder lige i øjet. På birollelisten ses også Stellan Skarsgård, Rene Russo og Kat Dennings.

Marvels blonde helt sejrer
"Thor 2" leverer det, den lover, og det er action, action og mere action. Den skal bestemt ses i mørket på et stort lærred, så alle action sekvenserne rigtigt kan nydes. Og med dette in mente går man bestemt ikke fra biografen med uforrettet sag.
ANNONCE
Thor 2 trailer:
Del

Seneste nyt

Annonce