Aniston

[Anmeldelse:] 21 and over

Hvis du skal se EN virkeligt åndssvag film i år, så lad det være denne!

5 ud af 6 stjerner
I Danmark er en 18 års fødselsdag noget helt særligt. I USA venter man i spænding på sin 21 års dag. Det er nemlig, når man er 21 år, at man er rigtig voksen. Eller er det ...?

I filmen "21 and over" overrasker Miller og Casey deres gamle high school-ven Jeff i anledningen af hans 21 års fødselsdag.

Jeff læser til læge og har egentlig en meget vigtig jobsamtale dagen efter, men efter lidt overtalelse ender han alligevel med at sige ok til, at de gamle venner kan tage ud og drikke en enkelt øl.

Selvom Jeff har sit livs samtale, som hans meget dominerende far har sat op for ham, bliver en øl dog til mange - og til en masse shots, alkohol og ... og ... og ...

Jeff bliver hentet af farmand kl. 7 næste morgen, men det bekymrer han sig pludselig ikke om.

Aften bliver til nat, og drengene ender på den ene bar efter den anden.

De møder søde piger, aggresive fyre, en underlig indianerhøvding, pot-hoveder, politiet - og Jeffs far. Men skal der være fest, så lad der være fest. Og gutterne ender med at være ude hele natten, hvilket fører til en del ret underlige og meget morsomme situationer.
ANNONCE
[Anmeldelse:] 21 and over
"21 and over" er en typisk teenagekomedie med sprut, platte jokes, karrikerede personer, mere sprut, patter og nøgenhed.

Den er instrueret af de to herrer, der bl.a. også står bag manuskriptet til "Tømmermænd i Vegas", og så ved du vist godt, hvilken genre vi bevæger os inden for.

Men selvom den er dybt plat, så er den også virkelig morsom. Den fremkalder store latterbrøl undervejs, og den holder formen hele vejen igennem.

Den er top urealistisk men er også båret af godt skuespil af specielt Skylar Astin, der spiller den pæne, jødiske Casey, og Milles Teller, der spiller rollen som den uansvarlige og meget impulsive Miller.

Justin Chon, som vi bl.a. kender fra Twilight, og som spiller rollen som fødselaren, gør sikkert også sit arbejde godt, men han hænger mest på skuldrene af sine venner eller sover sin brandert ud undervejs, så who knows?!

Trænger du til en god griner, så hop på "21 and over" i sommervarmen.


"21 and over" er udkommet på dvd den 18. juli 2013.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce