Aniston

Flying Superkids version 2014

På besøg hos de små supergymnaster.

Flying Superkids version 2014
I dag har Lillemanden og jeg fået en helt særlig en på opleveren. Vi besøgte nemlig Flying Superkids' showtelt i Ørestaden, hvor de små (og knap så små) adrætte gymnaster holder til netop nu.

Inden showet løb Lillemanden rundt i Kia Family Park, som er et nyt initiativ i forbindelse med gymnastikløjerne. Og oh boy, det var et vaskeægte hit at brænde krudt af i solen på alskens hoppeborge og -puder, mens mor sad i solen med en Cola Zero.

Faktisk var legeparken så stort et hit, at drengen stort set ikke var til at få lokket ind i teltet. Men ind kom vi da, og selvom solen bagte, så var det faktisk denne gang til at holde ud at sidde i teltet, fordi der undervejs blev pumpet kold luft ind. Endnu et godt nyt tiltag.

De små gymnaster var i øvrigt endnu engang et hit. Specielt de små piger med sjippetove og kulørte bånd i rottehalerne synes at appelere meget til en lille 4-årig knøs.  Men det er jo næsten heller ikke til at stå for!

Humoren er stadig meget jysk, tonen har et glimt i øjet, og de små gymnaster er stadig både smilende, charmerende og imponerende dygtige. Det samme er naturligvis gymnasterne i større udgaver, men det er nu engang de mindste energibomber, der bærer showet, hvis du spørger mig. 

Det var sjovt! Og lyden var lidt høj. Men det store ramaskrig kom, da vi skulle hjem, og Lillemanden var nødt til at forlade pladsen med de mange hoppeborge. Deraf også det lettere nedslåede udtryk på billedet!


Flying Superkids er i København frem til den 9. august, og derefter drager de til Aarhus. Du kan se Flying Superkids' program her.
ANNONCE
Surmuleren! (Cap: Name it Kids, T-shirt: Scotch Shrunk, shorts: Gap) - Flying Superkids version 2014 Surmuleren! (Cap: Name it Kids, T-shirt: Scotch Shrunk, shorts: Gap)
Flying Superkids version 2014
Del

Seneste nyt

Annonce