Aniston

Camouflage-print og store biller

Vild med det vilde i name its nye express styles.

Camou i blå spiller maks! - Camouflage-print og store biller Camou i blå spiller maks!
Lillemanden er, nu hvor han meget snart fylder 4 år, ikke længere en lille dreng. Det begynder virkelig at sætte sit præg på hans garderobe. For den skal - omend i endnu mindre end tidligere - være alt for tuttenuttet.

Den skal være sej uden at være voksen. Og den skal, frem for alt, være fyldt med behagelige ting, som gør, at han kan have fuld fart over feltet, og som vi ikke skal være bange for, at han spilder på.

Alle de behov opfylder name its helt nye styles med print i camouflage og med seje insekter på brystet. Printene og farverne, som er rigtig gode til foråret og sommeren, kan godt tåle en enkelt plet eller to, og så er kvaliteten rigtig blød. Specielt den langærmede sweat med kontrastærmer og ryg er virkelig så blød, at jeg næsten selv har lyst til at iføre mig den!

T-shirtsene har knapper ved halsåbningen, som man ellers mest kender fra babygarderoben. Men det er faktisk stadig rigtig smart, når han selv skal ud og ind af tøjet, fordi jeg så bare kan åbne knapperne, og så kan han faktisk selv. Det kan han ikke med alle bluser endnu, fordi han ikke kan hive dem over hovedet, når han skal have bluser af og på - ikke uden at blive fanget 15 gange undervejs i hvert tilfælde.

Den søde lille mand ser så sej ud i de fede camouflageprint, og han er selv RET vild med insektprintene, som han stolt har vist frem i børnehaven og på legedates.

Der findes også et par virkelig seje og bløde shorts i serien, som vi, af åbenlyse vejrårsager, ikke helt har kastet os ud i endnu. Men som vi allerede ved bliver så gode til sommer, fordi de er lavet i joggingstof og har justerbar talje, så små siv ikke skal spekulere i, at bukserne trimler af midt i fangelegen.


Se evt. flere billeder af de seje nye forårsprint fra name it i galleriet.
ANNONCE
Kontrasten med det gule bille-print er en cool detalje på den blå version. - Camouflage-print og store biller Kontrasten med det gule bille-print er en cool detalje på den blå version.
De seje bukser, der matcher den blå version af printet, er også et par bløde, baggy basser fra name it.  - Camouflage-print og store biller De seje bukser, der matcher den blå version af printet, er også et par bløde, baggy basser fra name it.
Biller og små drenge kan flyve ... - Camouflage-print og store biller Biller og små drenge kan flyve ...
På en kølig forårsdag er den bløde og lidt tynde sweat oplagt. - Camouflage-print og store biller På en kølig forårsdag er den bløde og lidt tynde sweat oplagt.
Vild leg med sand, vand og køretøjer, men det kan en camouflage-tee godt holde til. - Camouflage-print og store biller Vild leg med sand, vand og køretøjer, men det kan en camouflage-tee godt holde til.
Camouflage-print og store biller
Del

Seneste nyt

Annonce