Aniston

1,2 mio senge i én

Drømme om en unik drømmeseng.

Min drømmeseng - måske? - 1,2 mio senge i én Min drømmeseng - måske?
Ikke et ondt ord om vores IKEA-seng, som man faktisk sover rigtig udmærket i. Meeeen hvis jeg nu skulle overveje at opgradere, så blev jeg forleden noget så grusomt fristet hos Auping, der netop har lanceret en ny seng, som man helt selv kan designe.

Sengen hedder Auping Criade, og man kan godt sige, at den findes i hele 1,2 mio udgaver. 

Der er nemlig mulighed for at vælge imellem fem forskellige farver benstel, fem forskellige hovedgærder, tre forskellige forgærder og en hel masse forskellige former og farver inden for stof fra Kvadrat. Til sammen udgør det intet mindre end 1,2 mio forskellige måder, som disse kan sammensættes på. Herudover findes Criade med eller uden elevation - og evt. med en lille smart sengelomme til iPad'en ;)

Det tiltaler mig rigtig meget, at man helt selv kan sammensætte sin seng, så man ikke bare køber et standardprodukt med den ene eller anden hårdhed i madrassen. Og der er så mange valgmuligheder, at jeg faktisk er helt i tvivl om, hvordan jeg egentlig ville designe sengen, hvis jeg nu stod med en sum penge, der skulle brændes af på en ny seng. Men jeg tænker, at drømmesengen måske er noget med lækre kobberben, et enkelt hovedgærde og naturligvis tilsat noget lækkert sengetøj samt måske en eller anden type elevation.

Men jeg kan kun anbefale, at man, hvis man overvejer en ny, lækker seng, går ud og ser og mærker de forskellige muligheder, der er med Auping Criade, for de vinder virkelig ved nærmere bekendtskab.


Hvis du også vil prøve kræfter med at designe din egen seng, så kan du gå i krig på Aupings hjemmeside.
ANNONCE
Auping Criade close-up - med lækkert nyt sengetøj fra Auping. - 1,2 mio senge i én Auping Criade close-up - med lækkert nyt sengetøj fra Auping.
Auping Criade er lavet af de skønneste materialer, og man kan helt selv bestemme både struktur, farver og facon. - 1,2 mio senge i én Auping Criade er lavet af de skønneste materialer, og man kan helt selv bestemme både struktur, farver og facon.
Indtil videre er det "kun" blevet til en cupcake-seng. Men man har jo lov til at drømme. - 1,2 mio senge i én Indtil videre er det "kun" blevet til en cupcake-seng. Men man har jo lov til at drømme.
Del

Seneste nyt

Annonce