Aniston

Måske den mest perfekte seng i verden

Det eneste, den ikke kan, er at spejle dit morgenæg.

Når jeg ligger og drømmer i min ellers okay seng, så drømmer jeg om en Auping. Nu har jeg efterhånden prøveligget, set og rørt tilpas mange af slagsen til, at jeg kan sige, at den dag, jeg har økonomien til det, så bliver det en Auping. Og når det bliver en Auping, så bliver det nok en Auping Royal.


For nogen tid siden var jeg ude for at få en introduktion til netop Auping Royal, som er Aupings nye seng. Og der er jo simpelthen ikke noget, den seng ikke kan opfylde!

Der er en grund til, at Royal hedder Royal. Den er nemlig cremen af cremen af det, som Auping kan byde på.

Udover at den er pæn, men det er alle Aupings senge nu, så kan den nye Royal eksempelvis registrere, om du ligger på ryggen, siden eller maven. Den kan derfor tilpasse sig sovestillingen. Samtidig kan sengebunden indstilles, lige så den passer - både til dig og den, du deler seng med. Bare fordi man deler dobbeltseng, behøver man jo ikke at være indrettet ens - ja faktisk gør det sig jo ganske ofte gældende.

Auping Royal kommer med en fjernbetjening, som gør det muligt meget nemt at indstille sengen, og som indeholder en hukommelsesfunktion, som husker, hvordan du allerbedst kan lide at sove. Fjernbetjeningen har desuden vækkeur og en indbygget wake-up-light, som jeg personligt elsker fra min Phillips Wake Up Light, som har fulgt mig i årevis. 

Alle senge fra Auping er jo på alle måder værd at kigge på. Således også Auping Royal, som man kan sammensætte og designe, som man har lyst til. Og med den fokus på bæredygtighed, som Auping er kendt for, så kan man også sove med god samvittighed.

Jeg er begyndt at spare sammen! Og i øvrigt ville jeg ikke have noget imod, at mit soveværelse så ud som på Aupings billeder ...

Hvis du også er fristet, kan du tjekke den nye Auping Royal ud her.

ANNONCE
Måske den mest perfekte seng i verden
Del

Seneste nyt

Annonce