Aniston

To til filtret børnegarn

Leave-in-balsam uden skidt og kanel.

To til filtret børnegarn

Lillemanden er så "heldig", at han har arvet moderens typiske skandinaviske hår. Det betyder, at det nemt stritter ud til alle sider, og at det filtrer, hvis vi ikke bruger balsam, når det er blevet lidt længere, hvilket det er nu.

Det kan være vanskelligt nok at få lov til at vaske hår på sådan en lille mand, så det der med balsam, der skal vaskes ud igen, kan jeg lige så godt glemme. Derfor er jeg også meget glad for leave-in-balsam, som bare lige skal sprayes i, mens håret er vådt. Det har han nemlig ingen indvendinger imod.

Det er vigtigt for mig, at både hud- og hårpleje til Lillemanden er så rent og fri for snask som muligt.

Derfor er Kevin Murphys økologiske hårprodukter også i høj kurs. De dufter let, er super lækre at bruge og af høj kvalitet.

Når nu lusesæsonen snart sætter ind, så skifter jeg pænt over til den naturlige leave-in-conditioner fra Original Sprout, som dufter så skidt, at lusene holder sig langt væk!

Leave-in-conditioner Miracle Detangler fra Original Sprout Indeholder økologisk rosmarin, salvie, basilikum og kamilleblomst, der, efter sigende, skulle holde lus og andre insekter på afstand. Men den dufter nu også ret meget, så jeg satser på, at det passer.

Duften er da også en af grundene til, at jeg ikke bruger den hele året rundt. Den holder nemlig også mødre lidt på afstand. But if it works ...

Begge er nemme at spraye i, og håret bliver nemt at rede ud.

Original Sprout Leave-in-conditioner forhandles bl.a. på Beautycos.dk, og Kevin Murphy har jeg købt hos min frisør Juliet Hairdressing.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce