Aniston

Original Sprout Miracle Detangler

Få styr på det filtrede hår! Aniston.dk har testet miraklet til rod i garnet.

Original Sprout Miracle Detangler
Folk med tendens til filtret hår eller til at løbe akut tør for balsam, vil sikkert have hørt om Original Sprout Miracle Detangler, der er et hårprodukt, der er skabt til at gøre det nemmere at udrede filtret hår.

Men det er måske ikke alle, der er sprunget ud i at prøve det.

Aniston.dk har nu testet produktet, der er lidt af et mirakel til filtret garn - som navnet så smukt indikerer.

Meget godt at have i hjemmet
Original Sprout Miracle Detangler er Original Sprouts mest solgte produkt.

Det er som skabt til børnefamilier, hvor poderne ikke vil have redt hår, fordi det gør ooondt! Men det er også oplagt, hvis bare du har tendens til filtret hår - eller ikke altid har tid til at bruge balsam, eller til at lade balsamen sidde længe nok til, at den når at virke helt optimalt.

Ja, faktisk er det nok bare generelt et meget godt produkt at have i nærheden... For man ved aldrig, hvornår man kommer for sent op og bliver reddet af det.

Tæm garnet
Original Sprout Miracle Detangler kommer i en sprøjteflaske - faktisk lidt som den man kan bruge, når man sprøjter blomster eller lignende.

Man sprøjter bare en smule ud i håret, når man har vasket det, eller hvis man skal tæmme håret undervejs på dagen - hvis man eksempelvis falder i søvn på sofaen kort tid inden, man skal gæster, eller svigerfamilien kommer på besøg, ja så kan man lige tæmme sovegarnet med et par sprøjt Original Sprout Miracle Detangler.

Pst, pst og så kan man ellers bare redde - uanset om håret er vådt eller tørt.

Jeg vovede faktisk at sætte produktet på en test lidt udover det sædvanlige og krusede en tot hår. Her skulle bare et bare sprøjt til, og børsten gik igennem håret, som var det blødt smør.

Udfiltring for alle aldre
Du kan iøvrigt trygt bruge Miracle Detangleren til dine børn, din lille niece, der er på besøg, eller andre små grønskollinger. For produktet er ikke tilsat hverken parabener eller formaldehyd.

Det er desuden baseret på økologiske og naturlige ingredienser, indeholder ikke hormonforstyrrende stoffer - og så er der en ekstra bonus: Produktet afværger, efter sigende, lus og insekter! Men det har jeg altså ikke testet!

Miracle Detangleren fra Original Sprout kan bruges til alle hårtyper og skal ikke skylles ud.

Det er et professionelt produkt, men du kan købe det i to størrelser på hjemmesiden Nicehair.dk, hvor du oven i købet sparer en smule i forhold til den vejledende udsalgspris.

Original Sprout Miracle Detangler 118 ml har en vejl. udsalgspris på 125 kr., mens 354 ml har en vejl. udsalgspris på 175 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE