Aniston

Antifit = perfect fit

Antifit er synonym for, at det passer perfekt til magre pinde!

Hvis du, som jeg, har sat et barn i verden, som insisterer på at vokse op ad, men som ikke er så ferm til at vokse ud ad, så kender du det der med udfordringen i at købe bukser. Bukser, som ikke falder ned om anklerne, lige så snart man går ned ad trappen eller kravler op i sofaen.

Jeg har virkelig gennem årene købt en god del bukser, som vi er endt med stort set ikke at bruge, fordi jeg ikke har kunnet nænne at sende Lillemanden i børnehave med bukser, som han konstant skal hive op i.

Jeg har dog fundet ud af, at antifit er lig med perfect fit. Stort set alle de bukser, som ikke er beregnet til at sidde godt, sidder perfekt på Lillemanden! De sidder godt på ben, de hænger perfekt på numsen, og så falder de ingen steder ligemeget, hvor meget vi tumler i sofaen.

De perfekte anitifit jeans har vi i år fundet hos Limited by Name It. Og selvom jeansene teoretisk set burde være for store (de er str. 110), så sidder de bare perfekt på den absolut cool måde. Og der er stretch i, hvilket er super godt, når man er fire år og ikke så gerne vil have at tingene strammer alt for meget.

Name It er ret gode til det med anitfit - og til bukser til tynde små mennesker i det hele taget. Der er rigtig mange forskellige antifit jeans og bukser på Name Its webshop lige nu.

ANNONCE
Antifit = perfect fit
Del

Seneste nyt

Annonce