Aniston

Tid og tørshampoo

Aussome lifesaver på en travl dag.

Nogle dage er bare mere travle end andre. Forleden var en af de helt travle, hvor jeg lige havde ti minutter mellem møder og events til at putte et frisk fjæs på.

I virkeligheden burde jeg have taget et bad, fordi håret var klasket og fedtet, armhulerne fugtige, og fjæset også godt kunne trænge til lidt kærlighed. Men der er grænser for, hvad man kan nå på ti minutter - og så må man springe over, hvor gærdet er lavest og nappe et truckerbad og en hurtig omgang pudder.

Jeg havde desuden i nogen tid haft en tørshampoo stående på hylden, så den greb jeg i farten, og voila så var garnet da lige i hopla igen. 

Jeg har ellers altid sprunget tørshampoo over, fordi jeg jo er korthåret, og fordi jeg ganske enkelt går i bad hver morgen og vasker mit hår (alt andet ville være helt uforsvarligt over for min omverden!). Men lige i denne situation var jeg ret glad for, at den lige stod der på hylden, for den fik lige det fedtede look ud af garnet med blot nogle sprøjt.

Den tørshampoo, jeg brugte, er fra Aussie og hedder Miracle Dry Shampoo. Den kan godt anbefales, for den stiver, giver fylde og løfter håret perfekt. Så den er nærmeste en hel styling i sig selv. Og så får den desuden håret til at virke meget renere - uden at efterlade kedelige "tørre" og hvide spor i håret.

Jeg tror ikke, det er sidste gang, jeg forsøger mig med at springe det ekstra bad over på en hektisk dag og griber til tørshampooen. Og så er jeg jo bidt af en gal aussie, så det passer mig naturligvis glimrende, at min tørshampoo har en kænguru på flasken. What else, Mate? ;-)

Aussie Aussome Volume Dry Shampoo forhandles bl.a. på Coop's webshop.

ANNONCE
Tid og tørshampoo
Del

Seneste nyt

Annonce