Aniston

Revlon farvebombe

Opfrisk din hårfarve derhjemme på tre minutter. Aniston.dk har testet Revlon Nutri Color Creme.

Revlon farvebombe
Som regel ville man sådan ønske, at den fine farve, man har betalt en masse penge for at få lavet hos frisøren, ville holde bare en smule længere.

Og det kan den faktisk komme til!

Det farvede hår, der mister farven over tid, og bliver mindre glansfuldt og kedeligt, kan nemlig få nyt liv på bare 3 minutter.

Aniston.dk har testet Revlons såkaldte "farvebombe", som du kan have stående hjemme på badeværelset og hive frem, når din hårfarve begynder at blive lidt fesen.

Genopfrisket hårfarve
"Farvebomben" hedder egentlig "Revlon Professional Nutri Color Creme", men "farvebombe" er så meget nemmere at huske og meget rammende til et produkt, der kommer i en flaske, der mest af alt ligner en god gammeldags bombe, som man kender fra
Inden i bomben er der en slags farvecreme, der ligner og dufter som den creme, man mikser med væske, når man skal farve hår. 

Revlon Professional Nutri Color Creme er da også en 3-i-1 cocktail til farvet hår, der fornyer den hårfarve, du allerede har fået, og gør håret blødt og mere glansfuldt - næsten ligesom når du farver hår.

Og det er jo ret smart, for det betyder, at du er fri for at få farvet dit hår lige med det samme og kan genopfriske derhjemme på ganske kort tid - og til væsentligt færre penge, end et besøg hos frisøren koster.

Resultatet er altså ikke, som hvis du selv farver hår eller får det farvet hos frisøren, men man kan godt se, at farven lige bliver fornyet en smule.

Nyfarvet glød
Revlons farvebombe er meget nem at bruge.

Man trykker simpelthen cremen ud i hånden (helst med "hårfarve-handsker" på, hvilket undertegnede lidt glemte... sssh!!) og smører det i håret, efter at det er blevet vasket. Derefter kan man lige redde det igennem med en kam.

Hvor meget, du skal bruge, afhænger lidt af, hvor langt hår du har: 6 pump til kort hår, 9 pump til mellemlangt hår og 12 pump til langt hår. Så der er til adskillige farveopfrisk i bomben.

Man venter derefter cirka 3 minutter og skyller så ud.

Resultatet er ikke, så man falder ned ad stolen, fordi farven bare er blevet helt fresh. Så man må ikke forvente, at håret ser nyfarvet ud. Men man kan sagtens se, at farven har fået et boost, og man kan først og fremmest mærke det. Håret ser nemlig meget sundere og velplejet ud. Det får ligesom den der "nyfarvede" glød!

En kanon bombe-pris
Så hvis du ikke lige har råd til en ny omgang hårfarve eller ikke vil farve håret alt for ofte, så kan Revlons farvebombe lige give lidt liv til farven igen - og til en billig penge.

Og køber du farvebomberne online, kan du endda få en bombe til 109 kr. på Nicehair.dk, hvilket må siges at være billigt, når der er til mange omgange hårpleje i hver bombe.

Du finder et fint udvalg af Revlon farvebomber her.

Revlon Nutri Color Creme har en vejl. udsalgspris på 184 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce